Predlagam oz. ali je možno temo "Podatki lastnikov VW T1 - T5, LT..."
nekako zaklenit za javnost oz za neregistrirane uporabnike, namreč v kolikor v google vpišem svoj mail mi ven vrže:
Kar pa pomeni da se z mojim mailom pride tudi do drugih podatkov, kar pa mi ni gut
Re: Popravek teme oziroma zaklep za javnost
Saj to je pri vsakem isto, kakor enkrat napišeš na net podatke se bodo nekje prikazali.
Pri meni je nešteto zadetkov kjer sem omenjen, recimo en je tak.
2. jul. 2012 - Število objav: 10 - 9 avtorjev
Anton aus 041 680 354, anton@vwklub.com, T3 Kasonar 1981, Črnomelj 2.John 041 683 892, bonac@siol.net LT28 kemper - lastna predelava ...
Pri meni je nešteto zadetkov kjer sem omenjen, recimo en je tak.
2. jul. 2012 - Število objav: 10 - 9 avtorjev
Anton aus 041 680 354, anton@vwklub.com, T3 Kasonar 1981, Črnomelj 2.John 041 683 892, bonac@siol.net LT28 kemper - lastna predelava ...
Expert za VW T3
Predsednik VW T3 Kluba Slovenija
http://www.vwT3klub.com
Komisar za starodobna vozila pri SVAMZ
Član:
Mercedes-Benz Klub Slovenija
VW Klub Dolenjske in Bele krajine
UO Svamz
Član:
UO Svamz
Eee, zato pa jaz ne vpisujem vsepovprek podatkov, katere ne želim, da so vidni vsakemu.
Bias v tvojem primeru se pa bojim, da tudi zaklep ne bo pomagal. Kar je Google zabeležil ostane na Googlu, tudi če podatka ni več na voljo.
LP
Bias v tvojem primeru se pa bojim, da tudi zaklep ne bo pomagal. Kar je Google zabeležil ostane na Googlu, tudi če podatka ni več na voljo.
LP
Živiš samo enkrat, a če to narediš pravilno, je enkrat dovolj. (Joe E. Lewis)
saj mislim NoName, da imaš prav.
Anton, vem saj samo to pokaže ker je polinkano, sam sem mislu, da je tema tako zaklenjena da ni nekega "izhoda" sej ni to drama, sam kurc jst sm relativno previden, pa ne da bi se bal neke kraje podatkov sam predvsem mi gre telefon v nos ker ga sicer nimam nikjer objavljenega, ampak tko, sicer sem pa porajtu, da se je pa objavila tastara številka mobitela
Sej če tko pogledam, tud fotke objavljam(o) pa so naše registrske gor, pa ni to neka panika.
Anton, vem saj samo to pokaže ker je polinkano, sam sem mislu, da je tema tako zaklenjena da ni nekega "izhoda" sej ni to drama, sam kurc jst sm relativno previden, pa ne da bi se bal neke kraje podatkov sam predvsem mi gre telefon v nos ker ga sicer nimam nikjer objavljenega, ampak tko, sicer sem pa porajtu, da se je pa objavila tastara številka mobitela
Sej če tko pogledam, tud fotke objavljam(o) pa so naše registrske gor, pa ni to neka panika.
Vedno, ko pogovor nanese na podobno temo povzamem nekega računalničarja, ki so ga vprašali, ali je mogoče naše podatke in fotografije popolnoma izbrisati, ko jih enkrat objavimo kjerkoli na spletu. Odgovoril je nekako takole:
"Seveda jih je mogoče popolnoma izbrisati. Ampak brisanje je podobno, kot če bi se polulali v plavalni bazen, sedaj pa hočete iz vode odstraniti vaš urin. Možno je."
LP; Boro
"Seveda jih je mogoče popolnoma izbrisati. Ampak brisanje je podobno, kot če bi se polulali v plavalni bazen, sedaj pa hočete iz vode odstraniti vaš urin. Možno je."
LP; Boro
https://sites.google.com/site/t3boro/
Ne, da si nečesa ne upamo zato, ker je težko, ampak je težko zato, ker si ne upamo. (Seneka)
Boro napisal/-a:Vedno, ko pogovor nanese na podobno temo povzamem nekega računalničarja, ki so ga vprašali, ali je mogoče naše podatke in fotografije popolnoma izbrisati, ko jih enkrat objavimo kjerkoli na spletu. Odgovoril je nekako takole:
LP; Boro
hahahaha dobra, si bom zapomnil
Zdej če skrijem podforum neregistriranim uporabnikom, bodo skrita tudi mesečna srečanja T3 kluba...kar je lahko slabo za kakšnega sramežljivca, ki ga je sicer strah prijaviti na forum ampak 3-4 piv v dobri družbi se ne brani
Lahko pa premaknem kam drugam, recimo med "Uporabniki se predstavijo".
Lahko pa premaknem kam drugam, recimo med "Uporabniki se predstavijo".
Tomi, kar se mene tice se mi zdi ta del foruma "uporabniki se predstavijo" ki je tudi locked najbolj primeren
Za prestavitev.
Jebemti sm ti dal del
Za prestavitev.
Jebemti sm ti dal del
Mislim res da je brez veze kaj delat tako kot je Noname rekel, google je to zabeležil pa bo vedno videt tudi če premikaš gore dole levo desno. Saj podatki članov so namenjeni, da če kdo rabi kakšno pomoč, da te pokliče. Mojo številko ima itak že pol VW folka.
Expert za VW T3
Član:
UO Svamz
Član: