Odprtje novega foruma "skupna nabava"

Saj ne da bi bil pameten....
Ampak ker smo z leti dozoreli, bi predlagal da odpremo nov forum v kategoriji sejmišče, kjer bi lahko uporabniki, ki kaj kupujejo ali bi v prihodnje kupovali, koristili razne količinske popuste, delitve poštnine...
Ker vsak "Avtodomar", predelovalec, T-jevec. približno ve kaj bo v prihodnje nabavljal, pa naj bo to karkoli predvsem pa novega kot recimo: Hladilnik, Webasto, Tienda, razna strešna okna, tudi akumolatorjev, sončnih celic, lcd-jev In ostala nova oprema..... V tem forumu in teh temah bi se uporabniki zbirali pri nakupu istih stvari v večji količini istega proizvajalca.
Poudarjam, da govorimo o stvareh ki so projektirane nekje vnaprej, in ne nujna roba.
V te teme se bi pisala mnenja o izdelkih, pripenjali se bi linki najugodnejših ponudb, s tem pa bi ta forum postal zakladnica dobrih linkov in povezav v za vsak artikel svoji temi.
Vsake toliko pa bi kakšna "čistilka" malo prečistila med solato in uporabnim, in to bi bilo to.
Se pravi nekako takole:
Do konca naslednjega leta, ali pred sezono 2012 bom potreboval nov 60 ali 80l hladilnik
če imamo na forumu še koga s podobnimi apetiti-interesi naj se javi v tej temi, pa nam mogoče uspe uskladiti interese, najti dobrega ponudnika, iztržiti nekaj rabata, in navsezadnje deliti poštnino, ki pa jo pri večjih količinah praviloma krije dobavitelj.
Zaenkrat imam v planu tole www krneki Kritike in predlogi seveda zaželjeni, če pa kdo ve kako stvar dejansko deluje slabosti prednosti... pa le z besedo na dan. Hvala.

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost

cron