nosilci motorja

a bi bilo dobro preventivno zamenjati nosilce motorja?
saj so trije ane?...
koliko je dela?
ima kdo rabljene ali je boljše kupiti nove (v razmerju s ceno)?
gre se mi zavoljo auspuha - da ne bo trpel in da mi ne boljo ropotale žlice in vilice v predalih (dizelčk) :) :) :lol:

Re: nosilci motorja

Prvi na sliki je za T3 dizla, drugi je za menjalnik na hrošču, tretji za T3 nosilec motorja aircooled.

Pero pri dizlu imaš dva takšna iz prve slike, na izpuhu pa so trije samo jih ni na sliki od Tommija.
Expert za VW T3

Predsednik VW T3 Kluba Slovenija
http://www.vwT3klub.com

Komisar za starodobna vozila pri SVAMZ

Član:
Mercedes-Benz Klub Slovenija
VW Klub Dolenjske in Bele krajine
UO Svamz

aha, dobro, očitno je prejšnji lastnik mojega kombija našel drugo možnost pritrditve :D :D
je pa res da je moj diesel...
nima veze samo da gor stoji... itak mam doma že giblivo cev pripravljeno da jo vgradim, zanima me torej samo nosilci motorja... toraj dva sta, tolk da vem :)

Pašeta ti oba ,vendar morata biti enaka( oba z pušami ali brez),pri onem z pušami je še treba obrniti nosilec menjalnika,in predelati štango,ker je motor bolj nazaj,enkup igranja ,ampak je vse izvedljivo
Živeti brez kombija je mogoče,vendar brezveze!

Hm, zdaj je bil na desni strani navaden (brez puš) in na levi strani ta ki je na sliki - z pušami. - To je bilo montirano v Caravelli. Motor in menjalnik bom zdaj vgradil v transporterja...
Torej če dam kot je bilo prej v Caravelli bo na desni brez in na levi z pušami... Pustim kot je bilo ali dam raje oba enaka nosilca - brez puš?
hvala...

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost