Re: T3 Sedeži - mnenja

Tomaz napisal/-a:Še eno pomoč pri zanositvni vprašanje za pristaše originalnosi in tiste, ki radi experimentirate in ne dajete toliko na originalnost.
Doma imam ene sedeže od BMW E36 in sem malo spobaval in bi jih z malo predelavami spravil brez problema noter. To bi delal predvsem zato ker s v njih dosti lepše sedi, pa več možnosti nastavitev imajo.

Sedeži so taki (oz. bodo taki, ko jih bom dal preoblečt):

https://atelierrebul.si/shop/wish-kit-palo-santo-rdec-327

Sedaj pa so bili noter taki:

Kaj torej pravite? Zamenjati ali pustiti original?

Če si pristaš originalnosti in ti je pomembno, da avto ostane tak, kot je prišel iz tovarne, bi bilo najbolje, da pustiš originalne sedeže. Originalni deli lahko ohranijo vrednost avtomobila, še posebej, če gre za klasičen model.

Ampak, če ti je udobje in funkcionalnost bolj pomembno, potem se mi zdi super ideja, da daš noter sedeže iz BMW E36. Če ti bolj pašejo in jih lahko brez večjih težav namestiš, zakaj pa ne? V njih se verjetno bolje sedi, pa še več nastavitev imaš.

Lahko pa narediš kompromis – originalne sedeže shraniš in jih po potrebi kdaj kasneje vrneš noter, če bi se odločil za prodajo ali če bi si želel avto vrniti v originalno stanje. Tako imaš zdaj udobje, hkrati pa si ohraniš možnost vrnitve na original, če boš kdaj želel.

Re: T3 Sedeži - mnenja

Tomaz napisal/-a:Še eno vprašanje za pristaše originalnosi in tiste, ki radi experimentirate in ne dajete toliko na originalnost.
Doma imam ene sedeže od BMW E36 in sem malo spobaval in bi jih z malo predelavami spravil brez problema noter. To bi delal predvsem zato ker s v njih dosti lepše sedi, pa več možnosti nastavitev imajo.

Sedeži so taki (oz. bodo taki, ko jih bom dal preoblečt):

Slika

Sedaj pa so bili noter taki:

Slika

Kaj torej pravite? Zamenjati ali pustiti original?

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov