polnilec lg 20 original

Najprej vsem zaželim srečno ,zdravo in čim več užitkov z vašimi konjički v letu 2021

sem novi lastnik camperja VW T3 westfalije 81. letnik, in imam težavo z polnilcem LG 20.
polnilec ne polni dovolj delovnega akumolatorja.
prosim vas ,če je kdo strokovnjak za to področje, če lahko kontaktira na mojo tel. številko 041 554233, da mi pomaga rešiti to zadevo s polnilcem in polnjenjem obeh
akumolatorjev. Rad bi obdržal original polnilec LG 20, da je avto čim bolj original.
L.P.MATO

Re: polnilec lg 20 original

MONDXXI hvala za odgovor ,sem prebral ta link o možnosti okvare za ta moj polnilec.Ker sam nisem elektro strokovnjak bi te prosil, če mi lahko posreduješ tvojo številko, da se slišiva kake so možnosti ,da mi ti pomagaš zadevo rešiti!!!

mato60, si v vsej tisti klobasi o popravilu zasledil tudi tole:
"Zanimiva je situacija, kadar je bivalni poln in motorni prazen. Takrat sta oba na vzdrževalnem toku in pri tem motorni ne dobiva kaj veliko."
Mogoče tvoj polnilec sploh ni pokvarjen....
Več glav več ve

mondxxi jaz sem dal polnilec iz avta in sem izmeril tri pin. Meritev na enem plusu 9,2v na drugem plusu pa 2,4v-4,5v niha.
Nisem neki strokovnjak ampak mislim, da polnilec ni uredu. Rad bi s teboj kontaktiral, da bi kaj več dorekla !!

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost