Camping cheque

Campingcheque

Zanima me ali že kdo uporablja camping čeke, oz. ima kakšne izkušnje z njimi? Ideja je, da imaš za 16eur plačano nočitev v kampu za 2 osebi, avtodomom in elektriko.

Fora pa je v tem, da jih ne sprejemajo vsi kampi in nekateri tudi datumsko omejijo možnost plačila z njimi (ponavadi med visoko sezono). Ampak glede na to, da je samo na hrvaškem 30 takih kampov je zadeva zame kar aktualna.

Resno razmišljam, da si za dedka mraza naročim čeke in se presenetim s kakim lepim kampom v 2014.
:mrgreen:
My van isn't leaking oil, it's just marking it's territory.

Re: Camping cheque

Jaz ne uporabljam kamping čeke ampak kartico CCI. Jo vsako leto naročim preko spleta za plačilo 15 Eurov in dobim obsežno gradivo o kampih po Evropi. Popusti so pa 12, 14,16 in 18 Eurov za 2 osebi, avtodom, elektrika...............
Ob prijavi v kamp se pokaže kartica in ko se kamp zapusti plačaš s popustom - brez vsakih čekov, brez kakih nalaganj an kartico................Simpl ko pasulj. In kartica velja za tekoče leto se pravi os 1.1. do 31.12.

Re: Camping cheque

Jaz uporabljam Silvercard od Camping cheque. Je fina zadeva, če v bližini tvojega cilja poiščeš kamp, ki jemlje čeke in se splača, če ostaneš več dni. Pri nalaganju na kartico ti vzamejo 6 eur provizije in je smiselno več čekov naenkrat kupiti, da malo porazdeliš ta strošek. Za dva ali pa družino z majhnimi otroki je super. Včasih so pri as-press brezplačno nalagal na kartico, sedaj pa tudi oni računajo provizijo. Pri vstopu v kamp poveš, da imaš kartico in pri odhodu opraviš plačilo z njo.

LP
Živiš samo enkrat, a če to narediš pravilno, je enkrat dovolj. (Joe E. Lewis)

Re: Camping cheque

Branko verjetno si mislil ACSI kartico,kamping čeke uporabljam in sem z njimi več kot zadovoljen.Na primer kamp Natura v Podčetrtku.en ček-2 osebe se se dobi 2 dni kopanja,parcelo,elektriko in to v sezoni.Edino kar je preveriš kampe kjer jih jemljejo,spisek se vsako leto spreminja.ACSI pa se uporablja predvsem v pred in posezoni CCI kartica ti ponuja od 5 do 10% popusta na osebo isto je z ADAC card.Povsod ne glede na način plačila pa plačaš takso in prijavo.Definitivno je ček najboljša varianta,samo pri silver card moraš kakšen teden prej naložiti dobroimetje,ker se zna zgoditi,da ni pravočasno naloženo na tvoj račun.
Eppur si muove!!!!!!!!

Re: Camping cheque

CCI sem izračunal, da se ravno pokrije cena kartice z popusti v kampih...
Čekov nismo nikoli uporabljali.
Letos smo prvič preizkusili CampingKey Europe. Tudi nekateri Hrvaški kampi dajo popust nanjo.. Predvsem pa pride prav po Evropi...
Več glav več ve

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost