Ja... iz sobote na nedeljo je blo vse ok, v ponedeljek zjutraj ko smo pa ravno vstali in začeli pakirat sta pa pristopila dva mladeniča, se identificirala kot zaposlena na podjetju Marjetica koper in me vprašala če je moj avto osebno vozilo ali kamper. Povedal sem jima da je načeloma kamper ampak je v prometni vpisan kot osebno vozilo. Pojasnila sta da so se spremenila pravila in da mora biti kamper če hočemo prenočiti. Povedal sem jima da pač ni kamper ker niaem delal homologacije so pa enaki modeli avta tudi kamperji original. Sta rekal da to vse vesta ampak so pač taka pravila po novem. V bistvu sta bila zelo prijazna in na splošno delovala fajn dečka. Rekla sta da lahka še eno noč prespimo če hočemo potem pa pot pod noge.
Je bil pa iz nedelje na ponedeljek res užas tam. Pun k***c nekih ciganov in podbnih pacekov. Zvečer so bili wcji takšni da mi je šlo na kozlanje. Zjutraj ko je prišla čistilka se je moja pogovarjala z njo in je bla srota čist obupana, sploh ni vedela kje naj začne.
Pa morali bi to nekak nadzorovati, ker ta gamad je tak predrzna da eden štempla kartico potem se pa trije odpeljejo ven. Tut en švaba ni bil nič boljši... Avtodom za 100K eur pa čoln zadaj priklenjen. Ko je dal ven še stole in mizo je zasedel 3 parkinge plačal pa itak samo enga. Ravno zarad takšnih se potem zaostrijo pravila.
Načeloma je pa PZA lep. Mi smo imeli sabo kolesa tak da oddaljenost od centra ni bla problem. Prekolesarili smo celo obalo tak da tut zvečer bližina avtoceste ni bla moteča ker smo v trenutku zaspali kot ubiti...