Re: NOVE IDEJE ZA VIKEND POPOTOVANJA

No zima je tukaj! Destinacijo smo za naslednji vikend zamenjali! Namesto Izole smo se odločili za Kope. Poleg Grmovškovega doma je parking,po informacijah je v soboto koncert Vlada Kalemberja poleg vsega pa bodo delale tudi žičniške naprave karte pa bodo po nižji ceni.
Upam,da bo še kdo zbral pogum in se nam pridružil.
Eppur si muove!!!!!!!!

Re: NOVE IDEJE ZA VIKEND POPOTOVANJA

Delujoči bosta vrjetno samo Pungart in BabyPungart!
Povezave in Kaštivnik bosta vrjetno še nekaj časa počivala.
Če ne bo gneče bo prav tako več kot dovolj, tudi dogajanje skoraj nikoli ne razočara.
Daj preveri, če imajo tudi letos tako imenovani BOOM wikend, to je prenočišče čez vikend, polpenzion s smučarsko karto za 3dni, okrog 120eur.
Imaš tudi dobro nezahtevno pohodno pot do lovrenških jezer, in Ribniške koče cca 6km. Malo nižje od te koče pa se itak dobimo za Silvestra.
Dobra izbira!

Re: NOVE IDEJE ZA VIKEND POPOTOVANJA

Mi gremo ta vikend v Olimije,ker je nekako dokaj ugodno,v Puščo(Krk) pa po novem svetujem,da ne hodite.....zakaj? Prišel sem v soboto nekaj po eni zjutraj,v nedeljo pa plačal za kamper in sebe 45 eur,ker so mi računali kot bi prišel v petek!!!!!!!!! Marsikaj bi še povedal samo te besede niso za v javnost. :D Če bo kdo tam blizu pa lahko pride na pivičko :)
Eppur si muove!!!!!!!!

Re: NOVE IDEJE ZA VIKEND POPOTOVANJA

tkma napisal/-a:,,,,ta vikend oz. bolje petek in sobota bi šel nekam blizu ampak Hrvatje majo še vedno take cene da .....pop... , kje najugodneje kampirat do nekih 300km, ma kdo kako kul destinacijo

lp
Peter


kamp Sibinj
3 osebe 25 eur
izredno pa lahko pohvalim kamp FILIP v svFilip in J akovu kjer smo preživeli enkraten dopust in kamp More v Dučah pri Omišu
prvi za 37 eur drugi za 25 ,nista pa najbližje meji
l.p
Živeti brez kombija je mogoče,vendar brezveze!

Re: NOVE IDEJE ZA VIKEND POPOTOVANJA

Vem, vem, ravno vajin pripsevek me je prepričal. Hvala. Nisem pa vedel, da sta bila v septembru. Nazadnje smo se peljali julija mimo in je bil kamp nabito poln. Če uspe, poročam kakšno je bilo stanje čez vikend.

Lp
Živiš samo enkrat, a če to narediš pravilno, je enkrat dovolj. (Joe E. Lewis)

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost

cron