VELENJE

Za vikend načrtujemo peljat našo Nino v Velenje na Pikin festival. Hvaležna bom, če mi kdo lahko svetuje, kje bi tam lahko prespali. A je kakšno tako parkirišče, kamp?

Re: VELENJE

Ja kamp je čisto blizu dogajanja.To je fina žurka za otroke katere se mi udeležimo vsko leto. za naši deklici je obvezna oprema pikin kostum pa kitke... Bo pa v soboto zadnji dan. Mi načrtujemo prihod v petek zvečer. Priporočam vsem kateri imate mularijo na zadnjih zicih.
Počasi se daleč pride!

Re: VELENJE

Ja, webasto imamo.

Mi gremo privič na Pikin festival. Na pot gremo danes pozno zvečer. Prespali bomo kje na poti. Jutri pa verjetno navsezgodaj pridemo v kamp, pol pa se trasformiramo v Piko. :D

Re: VELENJE

[quote="masseter"]Kako gretje, do sred novembra ni treba neč hajcat, 2 deke po osebi pa schlafen mit keine probleme :D[/quote]
Hej! jaz sem imel danes led na avtu!

Re: VELENJE

moji so že preveliki za Pikin festival . Bom šel raje k Ideji na piknik T3, pa bom imel tud led ...ampak v glažu !!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: Vi pa uživajte , izkoristite čas ! otroc tko hitr zrastejo pol pa ugotoviš kaj vse si zamudu ! :oops: :oops: :oops:

Re: VELENJE

Super je bilo!!!! Na Pikinem festivalu, v kampu in tudi v Multivanu, kjer res ni zeblo, smo pa včeraj zjutraj malo webasto prižgali...glih malo, ker je bilo vlažno. Že čakamo naslednje leto. Vmes pa zagotovo še kam.... :)

Re: VELENJE

Boro, pri tem smo pa zeeeelo počasni....

Ampak, obljubim....bodo, saj jih je kar nekaj. Če po resnici povem, nisem še niti pogledala vseh. Je možno, da človek ob digitalcu postane tako len, ali je to zaradi velike količine slik?!!? Nisem še ugotovila :?: .
Nekaj jih imam tudi še iz Vinice, ki bi jih lahko dala gor.

Re: VELENJE

Bo še kdo v soboto v kampu v Velenju???
Gremo na Pikin festival....Vreme nam ne bo preveč naklonjeno, zato bomo pa računali na kaj drugega....tretjega..., recimo dobro voljo, dobro družbo, ... :P

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost

cron