Od 27. do 30. septembra na Gospodarskem razstavišču
http://www.kamping-karavaning.si/
Re: 10.festival kamping & karavaning 2012
Jaz tudi.
V hotelu sem samo gost, v mojem kamperju pa sem tudi doma!
Kamping in caravaning sejem 2012
Včeraj bil, je kar lušno, prikolic sem si nagledal do onemoglosti 
Se mi pa zdi, da je zelo malo različnih prodajalcev, šotorov zanemarljivo malo, potem pa kake 5 različnih ponudnikov avtodomov in prikolic. Seveda me je to zmotilo, ker so imel po 5 modelov v različnih barvnih izvedbah razstavljenih, drugače pa se je splačal sploh zarad T@B solzic, ki jo mislim "kopirat", da se mal vidi razpored, izdelava pohištva, zaključki ipd.
Zanimivost je bil tud družinski šotor brez palic, zračni žepki razporejeni, pol pa pumpo v roke pa gas.
To je to

Se mi pa zdi, da je zelo malo različnih prodajalcev, šotorov zanemarljivo malo, potem pa kake 5 različnih ponudnikov avtodomov in prikolic. Seveda me je to zmotilo, ker so imel po 5 modelov v različnih barvnih izvedbah razstavljenih, drugače pa se je splačal sploh zarad T@B solzic, ki jo mislim "kopirat", da se mal vidi razpored, izdelava pohištva, zaključki ipd.
Zanimivost je bil tud družinski šotor brez palic, zračni žepki razporejeni, pol pa pumpo v roke pa gas.
To je to

Re: Kamping in caravaning sejem 2012
Ampak camping opreme in dodatkov (za samograditelje) pa spet verjetno bore malo?
Yep, mel so teh oken neki pa konzole za zice, švohizm v glavnem...sem mislu cev za odpadno vodo pa povezovalnik nabavit (morm podaljšat), pa niso mel nč maloprodaje....
Bias napisal/-a:Ampak camping opreme in dodatkov (za samograditelje) pa spet verjetno bore malo?
pa tisto kaj je bilo je imelo sejemsko navito ceno z popustom!
Živeti brez kombija je mogoče,vendar brezveze!
Ne bom več hodu na tele festivale. Niti ene izvirne, dobre in izkoriščene ureditve AD nisem videl...

Več glav več ve
mondxxi napisal/-a:Ne bom več hodu na tele festivale. Niti ene izvirne, dobre in izkoriščene ureditve AD nisem videl...
Priznam, nič posebnega,,,predvsem vsako leto enako. Vse nad čimer sva se s punco navduševala, so ble tiste kontejnarske bajtice

Ampak, skoraj vsako leto dobim vzstopnico zastonj, tako da če bo drugo leto enako, grem

Ok, da ne bom krivičen. Sun Roller je res pokazal nekaj dobrih rešitev. Za nezahtevne bi lahko bila kakšna večja že kar hiška za živet...
Več glav več ve
Na letošnjem sejmu praktično nič od kampinga&caravaninga; le Freedom center je imel razstavljene prikolice.
Vse ostalo je bilo za promocijo zdravja, prehrane, čajčkarji,...
Jezen na muč...če bi pa še vstopnino plačal bi bil pa še bol...
Vse ostalo je bilo za promocijo zdravja, prehrane, čajčkarji,...
Jezen na muč...če bi pa še vstopnino plačal bi bil pa še bol...
Noetovo barko je gradil amater, Titanic pa profesionalci!
Tud jaz pa "Silence" sva bla danes, obupno. Nateg da sem dal 7 oz. 6 € za karto.
Od camping/caravaning-a bore malo oz. skorajda nič. Par camperjev, nobenega advanture terenca itd kot včasih...
Do nadaljnega ne bom več hodil, ker je škoda vsakega eura.
Edino strešni šotor CampWerk nemške izdelave me je prepričal za vsakega k si želi kaj takega je zmaga, cena cca. 1000€ ampak za moje pojme super zadeva. Predvsem nadstreški nad okni in pokrit vhod in kvalitetna izdelava, edino ko se ga zapre/pospravi je pokrit s cerado in ne zgleda tako fensi kot tisti k se skrijejo v hard top streho. Je pa za na t3 al pa terenca superca.
http://www.campwerk.de/index.php?option ... &Itemid=69
V glavnem mislim da omenjeni sejem ne obstaja več, dokler se zadeve na trgu ne popravijo in da bodo prišli novi ponudniki/raztavljalci.
Od camping/caravaning-a bore malo oz. skorajda nič. Par camperjev, nobenega advanture terenca itd kot včasih...
Do nadaljnega ne bom več hodil, ker je škoda vsakega eura.
Edino strešni šotor CampWerk nemške izdelave me je prepričal za vsakega k si želi kaj takega je zmaga, cena cca. 1000€ ampak za moje pojme super zadeva. Predvsem nadstreški nad okni in pokrit vhod in kvalitetna izdelava, edino ko se ga zapre/pospravi je pokrit s cerado in ne zgleda tako fensi kot tisti k se skrijejo v hard top streho. Je pa za na t3 al pa terenca superca.
http://www.campwerk.de/index.php?option ... &Itemid=69
V glavnem mislim da omenjeni sejem ne obstaja več, dokler se zadeve na trgu ne popravijo in da bodo prišli novi ponudniki/raztavljalci.
Sm videl eno tako štirko na parkirišču ko sva prišla, kot je tvoja, za domov pa je ni blo več parkirane.
Noetovo barko je gradil amater, Titanic pa profesionalci!
PETER napisal/-a:Sm videl eno tako štirko na parkirišču ko sva prišla, kot je tvoja, za domov pa je ni blo več parkirane.
Ja sva hitro si vse ogledala, spila kavico in šla dam na južno

ker "narava zdravje" si sploh nisva, sam kostan sva na enem štantu notr nabavla pa je bil bolj kot ne ves črviu

Po mojem so se razstavljalci bolj orientiral na sejem Bonaca v Portorožu. Na Ljubljanskem je pa ostalo kar je pač ostalo.
Počasi se daleč pride!