Topli kraji za prvomajske

Letos planirava z boljšo polovico epic potovanje z najino T1, štartat misliva 20. aprila, vračala pa bi se okrog 10. maja! Glede nato da ne potujeva z sodobnim avtodomom(brez gretja), mal cvikava nizke nočne temperature! Mi lahko kdo svetuje kam naj jo mahneva! Diši nama Sardinija, lahko pa pičiva tudi proti Grčiji , sam da naju ne bo zeblo! Vsi predlogi dobrodošli :)

Re: Topli kraji za prvomajske

8) Živ 8)
Tudi jaz imam podobne probleme. Glede samega spanja ni problem,problemi nastanejo pri zajtrku,ko polivaš kavo,ker se trseš od mraza,pa potemmed vožnjo zna bit mraz ko p......,in zopet težave pred spanjem.Toplega predloga za ta čas žal nimam.
ZA PRIJATELJE

V Grčiji za prvomajske za dva in avto v kampih z elektriko odštejeta povprečno 15€. S seboj imejta ŠVOH kalorifer. Če se da takega, ki ima pod 1000W.
Mi imamo 600W preverjeno dovolj za čez noč (z dvignjeno streho). Seveda je luštno, če je še termostat z tipalom nekje v avtu nameščen, da se kalorifer sam vključi in izključi, glede na nastavljeno temperaturo.
Prvomajska grčija je čez dan tako topla, da si bosta zaželela klimo v avtu.
http://www.31communications.com/campers ... j%2009.pdf
Več glav več ve

sem danes malce brskal po tejle temi, pa sem ugotovil da @mondxxi si imel podobno pot ko mi pred 4 leti; (sicer v juliju) V Elafonisi sem pa z H1 prišel čez tiste skale brez problema pa kolega z T5 ravno tako. Tam je divji Grški kamp na drugi strani pa kot veš neke vrste nacionalni park kjer je prepovedano res vse. Smo tam kampiral 5 dni - nepozabno.
Pred 2 letoma smo bili za prvomajske na Sardiniji -mi smo bili v apartmaju znanci pa kampiral na free, je blo mraz ko vrag so spal v bundah. Je blo pa to od 15.4. do 3.5., tko da Sardinija je čist vprašljiva kakšno je vreme.
Vsekakor je Grčija predvsem Kreta precej bolj topla kot Sardinija.

LP
Peter

tkma
Naš T4 je "rahlo" znižan. Tiste skale na Elaffonisi plaži, ki so ovirale dostop do divjega kempa bi bile najbrž usodne za spodnji pokrov motorja. Če bi bila sreča mila, bi najbrž zabilo kakšen kompresor klime al pa hidravlično pumpo... potem bi bilo pa res nepozabno.
Več glav več ve

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov