Re: BIH 27.4 - 2.5.

No jaz bi še bihač vključu zraven, glede avtov ter varnosti :D mi smo vedno spali tud kar ob cestah v spalki in v albaniji,hrvaški,makedoniji(enkrat v hotelu 40 eur 6 ljudi) ter bosni lej nima ti kej bit, ljudje dol so zelo gostoljubni in radi pomagajo nam so tudi caravele t5 furali ko smo mi šli z kayaki po reki navzdol tako da ni frke ;) pa tud policaji niso nek bav bav tak ko naši loleki :o

pa uživajte v road tripu ;)
Pain is temporary glory is forever!!!

evo jst sm čist pripravljen, danes sem sklenil še AMZS asistenco plus (nekje 63€), avto je bil včeraj na servisu, Coris zavarovanje imam, dnarja mam dost, eurocard je pouhn...

looool k dap su na luno.

AMPAK, previdnost in pripravljenost je osnova :P

P.S.: za tiste k ne veste, jst nimam T3, kot je nekdo napisal, ampak službeni Caddy 1.9tdi, ampak BAJE se bodo moji tripi počasi spremenili glede vozila (ok, službeno-privatni ostaja) ker če bo vse po sreči bom kmalu investiral v ene gare (T4) vas obveščam! Leta minevajo tu na forumu, pa se samo naslajam nad vašimi, zdej je pa čas za mene ;)

Če pridem do wifi-ja pošljem kakšno slikco, drgač pa pol ko se vrnem :)

little john napisal/-a:lepa hvala za izčrpne podatke ! [smilie=pdt_aliboronz_02.gif] [smilie=pdt_aliboronz_02.gif]

Oj, sori, ti nisem odgovoril. :/

Mislim da me je en preračun prišel nekje 1.300km (Domžale-Tuzla-Sarajevo-Mostar-Jajce-Banja Luka) ampak not nisem vštel devnih izhodov na lokacije iz omenjenih mest...mogoče recimo prišteješ še par 100km.

Ampak, ali je kilometrina prava pa povem ko se vrnem :) sem pa prepričan, da se da tole sfurat v manj kot 6 dneh, ampak men sede mal daljši trip, ker imam(o) časa dovolj.

Če greš v Bosno po podobni trasi te dni, sem ti dal moj GSM v privat sporočilo, pa me le pokliči, te rade volje na perček povabim ;)

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost