Zadar-Split

Čez dva tedna, če bo šef dal dopust, se odpravljam na Hrvaško. Nameravam preiskati obalo med Zadrom in Splitom (mogoče celo malo nižje). Trejektom bi se raje ognil, ker so dragi in obala je na tem delu tudi na celini lepa. Vstavil se bom kjer se mi bo zahotelo in ostal kolikor časa bom hotu. Takšna je osnovna ideja.

Vas bi pa vprašal, če imate kakšen predlog kje se splača na tej relaciji vstaviti in če mi lahko priporočite kakšen kamp. Dobrodošla kakršnakoli info.

Zadar-Biograd na moru-Murter-Vodice-Šibenik-Primošten-Trogir-Split
T3 rocks

Slika

I'm a happy camper.

Z moje strani zagotovo Kosirina na Murterju, ravno prav kavbojski za moje pojme, večina avtodomarji, blizu odlične plaže (in to ni peščena). ;)

Aja, trajekt ni nujen, lahko preko mosta. :lol:

Še boljše bo Slanica na Murterju , s pogledom na kornate , ampak le če ni že preveč naših pavšalistov . In ker sem se ravno vrnil iz Balkanske ture , ti ogled planote Biokovo nad Makarsko riviero ne sme manjkat . Razgledi , da ti stane pamet , velik del Bosne , cela riviera ,cel Hvar , pa Brač pa :shock: .... In kamp ČISTE , blizu Blata , na koncu Makarske riviere , je tudi ravno prav kavbojski in Mladen premore vrsto domačih dalmatinskih dobrot . Pa še free-fish party vsak petek za goste kampa in nižja cena za pop-top ... . . . . :D

Sem bil pred leti na korčuli pa nisem bil zadovoljen.Terasaste parcele,moreš met srečo da maš avto pri šotoru.Sem bil namreč z šotorom.V kopalnici pa samo mrzla voda,tak da sem moral nonstop pritožbe pisat pa nič ni zaleglo.Smilili so se mi mali otroci,da se tuširajo z mrzlo vodo.Med tem ko na Malem Lošinju v Čikatu teh težav ni,pa še sprehajat se je lepo ob morju.

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov