predlogi za Hrvaško - Istra

Živjo

Mi se počasi odpravljamo na dopust - letos prvič v množini z najino trimesečno hčerkico Dorotejo.
Iščemo miren plac dokaj blizu meje, da se ne bomo preveč furali glede na temperature(treba mislit na bebe)...
Radi bi perfekten plac :D, kombi do plaže - seveda v senci, plaža vsaj deloma v senci(raje ne betonska), prijeten, miren, manjši kamp ;)

Kakršenkoli predlog več kot dobrodošel... ni nujno da je tolk perfekten ;)

Gracias!

Lp, Berto&Family

Re: predlogi za Hrvaško - Istra

Vsekako je polno takih malih kampov po Istri in Dalmaciji, Recimo v Istri imaš kamp Pineta pri Fažani, imaš meni lep kamp in lepo plažo Puntižela pri Fažani, imaš lepe kampe okrog Medulina za nezahtevne goste, Pa je tu Premantura z bližnjim super lepim rtom Kamenjak...
Tam naprej od Barbarige, v Stari Barbarigi se pelješ samo ravno in prideš do opuščene kasarne ob morju, zaviješ malo levo v borov gozdiček-tam vse na črno kampira noč dve ali več, sploh vzhodnjaki, pa še morje je čisto. :wink:
prihodnost pripada tistim, ki verjamejo v lepoto svojih sanj

Tist borov gozdiček v Stari Barbarigi je res lep, orng senca, pa tudi kampirajo ponavadi kaki zanimivi camperji. Če si avanturist lahka greš na na sprehod ob obali proti severu, preplezaš bodečo žico, greš še malo dalje, zlezeš pod ograjo na kateri piše "Pristup strogo zabranjen" in se vzpneš na hribček. Na vrhu tega hriba je pa stara utrdba baje še iz avstroogrskih časov...
Js sem celo prehodil in preiskal. Je še kar dobro ohranjena in za nekoga, ki so mu takšne stvari zanimive zelo interesantna... :D
Če greš pa proti jugu prideš pa do pomola, ki je idealen za kopanje in skakanje v vodo, pa še bife je zraven... :D

masseter napisal/-a:Moj izbor bi bil AC Indije v Banolah pri puli (veliko sem tam, ker mata starša pavšal).

So pa lepe parcele, sploh une ob vodi, senčke je dost.

Se strinjam. Tja smo hodili s taborniki ko sem bil še malo manjši in mlajši. Od rojstva do 15 leta, vsako leto po en mesec. Res lep kamp, dovolj sence, urejeno. Sploh so tisti trije otočki zanimivi. Ravno prav za preplavat in malo raziskovat. Predlanskem sem bil tam po doooolgih letih usput na ogledih. Mislim, da bomo letoš šli tja za par dni. Brez kamperja, ker ga nimamo. Imamo pa štor....

LP; Boro
Slika

https://sites.google.com/site/t3boro/
Ne, da si nečesa ne upamo zato, ker je težko, ampak je težko zato, ker si ne upamo. (Seneka)

meni je glede na otroke všeč bjela uvala, ali zelena laguna južno od Poreča.
Je sicer precej velik, ima tudi svoj bazen. Omogoča dovolj večernih sprehodov, pa niti ni zelo drag cca 25eur dnevno. No s tem da naša ima že 5 let in potrebuje tudi nekaj dogajanja...

Pa tudi AC Borik severno od Rovinja,veliko sence, predsezonsko zelo miren.

Kdo ima otroke od 4-14 let je kamp Medulin zakon, voda nizka če gre sam v vodo imaš čas pivo spit dokler pride v globoko :lol: , zvečer velik zabaviščni park za otroke, v sezoni do cca 30 vwkombijev v kampu, kamp kjer se skoz nekaj dogaja do pozno v noč. To je pravi morski život, kdor pa hoče imeti tišino in mir naj ne hodi dol.
Expert za VW T3

Predsednik VW T3 Kluba Slovenija
http://www.vwT3klub.com

Komisar za starodobna vozila pri SVAMZ

Član:
Mercedes-Benz Klub Slovenija
VW Klub Dolenjske in Bele krajine
UO Svamz

zdej ko forum dela lahko končno odpišem :)
Še enkrat Hvala vsem za predloge!
Sicer je danes že 14 dni odkar smo prišli z dopusta :D
Se pa v tej pasji vročini ki je bila nikakor nismo mogli odločit kam it na morje... potem smo vrgli karte na mizo in se odločli za bohinj - in zmagali ;)
Meli smo se super! Ponoči se je dalo spat - obvezno pokriti :) po dvakratnem zaporedju popoldanskih ploh je padlo celo pod 20 stopinj :shock: ampak raje kot, da bi šlo čez 40...
Mala je nadvse uživala na prijetni temperaturi, mi smo pa tud uživali in se spočili ;)
Mislim, da bomo šli še kej u bohinj :lol:

Zoran67 napisal/-a:Tam naprej od Barbarige, v Stari Barbarigi se pelješ samo ravno in prideš do opuščene kasarne ob morju, zaviješ malo levo v borov gozdiček-tam vse na črno kampira noč dve ali več, sploh vzhodnjaki, pa še morje je čisto. :wink:

Ta vikend stestirali plac. Zelo uživali, borovci so zakon. Sencka, veter in krajsi sprehod do lokala. Priporočam, spali v miru in hladu... :) Hvala še enkrat Zoranu za natančen opis poti!

LP
Živiš samo enkrat, a če to narediš pravilno, je enkrat dovolj. (Joe E. Lewis)

car napisal/-a:meni je glede na otroke všeč bjela uvala, ali zelena laguna južno od Poreča.
Je sicer precej velik, ima tudi svoj bazen. Omogoča dovolj večernih sprehodov, pa niti ni zelo drag cca 25eur dnevno. No s tem da naša ima že 5 let in potrebuje tudi nekaj dogajanja...

Pa tudi AC Borik severno od Rovinja,veliko sence, predsezonsko zelo miren.

Zelena laguna je pri meni dobila zeleno luč, brez pripomb skoraj kot v Medulinu, čez cel dan živo galama itd..

Samo ne vem zakaj imajo rdeč napis namesto zelenega.

Slika

V kampu od kombijev prevladujejo trefiki ali T5. Eden z lepim bullbarom.

Slika
Expert za VW T3

Predsednik VW T3 Kluba Slovenija
http://www.vwT3klub.com

Komisar za starodobna vozila pri SVAMZ

Član:
Mercedes-Benz Klub Slovenija
VW Klub Dolenjske in Bele krajine
UO Svamz

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost