obala - parkiranje

kje se da na naši obali ali vsaj blizu obale parkirat za kak dan (brez stolov in roštiljev in... zunaj) brez da te naganjajo razniki redarji in ostali ljudje z kaznimi.
mogoče kje kak vinotoč z parkirnim prostorom pa poskušnjo vina

Re: obala - parkiranje

...preizkušeno v izoli,na prvem semaforju greš desno pa naravnost na tavelik makedamski parking,tam še pozimi kdo kampira,čez dan smo imeli mize in stole zunaj pa roštilj nobenga problema,na wc greš čez cesto na pokopališče,da glih svojga ne rabiš mazat,pa lep sprehod do centra,morje je 50 m stran,ni glih za kopat,greš pa peš na drugo stran je mestna plaža ok,lani sem tam bil čez vikende cel avgust,pa še prej,vsega skupaj cca 15x,za vikend super,pa nikol nobenga problema,policaji pridejo pa grejo,nč,še vprašajo ne,ker je to"ničija zemlja",maš pa še en plac na debelem rtiču,500m pred mejo zaviješ desno,sem veliko bil tam preden sem zvedel za izolo,tud v redu čist divje,narava,ampak je zadnje čase tam polno ciganov ki tud hodjo tam kampirat,če te ne moti...
Življenje je potovanje,uživajte v poti,kajti cilj ni zanimiv!

Izola je enkratna ,kako dolgo bo tako ,ne vem,ker so tam že tudi tujci iz vseh vetrov,pa tudi nekaj stalnih prebivalcev se je že naselilo.
Tam sva prespala kar nekajkrat in do sedaj nikoli ni bilo problema.
Živeti brez kombija je mogoče,vendar brezveze!

dzurdzy napisal/-a:...preizkušeno v izoli,na prvem semaforju greš desno pa naravnost na tavelik makedamski parking,tam še pozimi kdo kampira,čez dan smo imeli mize in stole zunaj pa roštilj nobenga problema,na wc greš čez cesto na pokopališče,da glih svojga ne rabiš mazat,pa lep sprehod do centra,morje je 50 m stran,ni glih za kopat,greš pa peš na drugo stran je mestna plaža ok,lani sem tam bil čez vikende cel avgust,pa še prej,vsega skupaj cca 15x,za vikend super,pa nikol nobenga problema,policaji pridejo pa grejo,nč,še vprašajo ne,ker je to"ničija zemlja",maš pa še en plac na debelem rtiču,500m pred mejo zaviješ desno,sem veliko bil tam preden sem zvedel za izolo,tud v redu čist divje,narava,ampak je zadnje čase tam polno ciganov ki tud hodjo tam kampirat,če te ne moti...

Ta parking je bil v lasti Zidarjevega Primorja, potem se dolgo ni vedelo kako, sedaj pa je v lasti bank, imam pa občutek, da bo hitro prodan. A gremo v skupno nabavo. :lol:
Zato te tam nihče ne preganja. Plac pa pozna že cela evropa F. A. D. I. vse živo je tam.

IZOLA pri ladjedelnici je ZAPRTA,postavljeni so stebrički in vsi AD in prikolice so odstranjeni,midva sva hotela vzeti za 15 eur camperparking vendar sva rajši šla spat v kamp Jadranka kjer so cene za nočitev tudi ugodne 7 eur oseba in nobebih prijav itd,je pa lastnik zatrdil da se za kombi vedno najde prostor za eno ali dve noči.
Ja kaj moremo ,vse lepo hitro mine.

dzurdzy napisal/-a:...ne me j...t,zdej so nam pa še to vzel in kaj je sedaj tam,a so pustili prazno ali kaj..?

prazen plac ,okrog veriga in stebrički,noter tisti avtobus in en kamper ford,lahko bi prišel čez robnik noter ampak mi ni da se nategujem z redarji ,predvsem zdaj ko so močnejši od policajev.

...mislim,brez veze,ajde folk,rabimo druge alternative,al pa nekoga ki se na zakone spozna,kaj se sme in kaj ne, al pa da kot klub,društvo,vzame to v najem za nek pameten dnar,ena opcija je ziher..

Italjani majo pa žilico za te stvari,je marsikaj brezplačno ,kar se pri nas plača,v Mugii je kar nekaj takih placov ,pa vsaka vas ima nekje parkirišče kjer te noben ne tera če se ustaviš in počivaš,se mi je dogajalo ko sem vozil kamijon in sem prespal marsikje da so me vratarji,redarji in varnostniki dokaj vljudno zjutraj zbudili in mi povedali da sem na zasebnem parkirišču ki je za njihove delavce ,da se naj umaknem ker bodo začeli prihajati na delo in nebo prostora za vse.

...tisti plac na debelmu rtiču poznam,smo hodli veliko tja preden sem zvedel za izolo,fajn plac narava, sem bil lani dvakrat tam,pa je blo polno ciganov,saj nimam nič proti njim,ampak so dejansko okupiral plac,pa glasn so bli,pa skamni so se obmetaval,pa sem se raje premaknil v izolo.
A tam na italjanski strani res ni nobenga problema za prespat,zastonj mislim?

tipo73 napisal/-a:
Slika

@Tipo73, lahko poveš, kje se nahaja tale plac. Možno da gremo ta vikend pogledat, pa da se ne bomo lovili dol.
Hvala!

Lp
Živiš samo enkrat, a če to narediš pravilno, je enkrat dovolj. (Joe E. Lewis)

Ko prideš čez Škofije zavij do Centro Vacanze (upam da veš kje je ta trgovinica za kamp opremo) na tem rondoju zavij levo proti Muggi cca 1,5 km od rondoja. takoj ob cesti..
http://maps.google.si/maps?oe=utf-8&rls=org.mozilla:sl:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&q=centro+vacanze+trieste&fb=1&gl=si&hq=centro+vacanze&hnear=0x477b6b4c77e76ea7:0x407098715917400,Trieste,+Italy&cid=0,0,8160516000397683912&ei=hHLIT_anDq_P4QTzvPEF&sa=X&oi=local_result&ct=image&resnum=1&ved=0CEEQ_BIwAA
http://www.gumitehna.si/

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost