Knjiga BUS or VAN to CAMPER conversion

Na www.veloce.co.uk se dobi tudi kakšna knjiga na temo predelav VW T3 in T4 ali pa druge knjige o T2 . Knjigo iz naslovnice sem uporabil pri svoji predelavi , ker mi je english bolj domač kot pa deutch in moram rečt da je prava stvar , s tem da imajo angleži bogato tradicijo predelovanja VW-jev , čeprav z nekimi svojimi specifikami, ki se na našem "euro" tržišču ne najdejo. :)

Pozdravljeni,

mene zanima, če bo kdo naročal knjigo iz UK? Če jo bo naj mi prosim pove, da bi delila stroške poštnine.

Lp, M.Jereb

Pozdrav!

Sam sem ponosen nov lastnik VW T3 1.6 TD in bi mi takšna knjiga zelo prav prišla - namen je predelat zadevo, nič kaj vratolomnega, le posteljo zadaj not, pa mogoče kaj glede stolov. Bi se dalo sposodit? Magari plačam ali pa ti dam 10L nafte :wink:

Kar vam najbolj odgovarja,najbolje bi bilo da knjigo vsakdo pogleda in potem skopira kar mu najbolj odgovarja . Sicer pa knjigo lahko tudi rentam , s kavcijo seveda , ker bi jo seveda rad še kdaj videl . Mogoče pa ima kdo kakšno boljšo zamisel :?:
Da se bomo razumeli , knijgo rade volje posodim , vem pa da se takšne stvari nerade vračajo na izhodiščno točko . . .

Hej!
Najlažje bi blo preko pošte.. Jaz vam pošljem svoje podatke na ZS (še številko kreditne :D ), vi pa meni knjigo - navadna pošiljka. Problem je da sem iz MB pa mi je primorska malo odročna. Če ne bi šlo drugače pa tudi pridem dol, ni problem.
Priložim 12L čistega Renskega :wink:

Zmenjeno . Najboljš da se dobimo nekje na pol poti recimo pri Antonu in ga kar tam [smilie=pdt_aliboronz_24.gif] šala mala .

In na forumu se tikamo . . .

Sicer pa ima tudi Tomaž to knjigo . . . da bo tudi Rafter imel zimsko branje :D

Bucko , knjigo sem nekam založil in hudiča nikjer ne najdem . :roll: Ko se bo kje pojavila ti povem. Ta cajt pa Tomaža malo požicaj :?

knjiga

ola, zasledila sem,da imaste knjigo o predelavi kombija.

pa sem zelo zaenteresirana, če se jo da sposodit, ker midva sva glih pred kratkim kupila multivana in bi ga še malce olepšala, pa ne veva kako.

lp anja

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost