zemljevidi

spoštovani
sem bolj novi med avtodomarji pa me zanima kje dobit v elektronski obliki zemljevide posameznih držav evrope, mogoče tudi zanimivosti, osnovne podatke za primeru potrebe po pomoči v tej državi .
praktično bi bilo to met na pc in po potrebi pregledovat in planirat poti
za dostop do kraja je itak navigacija ok

kaj svetujete
kje in kaj nabavit
:)

Re: zemljevidi

Sam ti sicer ne morem pomagat z zemljevidi na netu (ne poznam, razen google zemljevid ipd.) vsekakor pa kolikor sem sam bluzil po državah mi najbolj pomaga navigacija + klasičen zemljevid države v katero potujem (cene so cca. 8€) saj brez njega ne gre. Največ info pa dobim ali na netu ali pa z Lonely PLanet-om. Še najbolj so mi pa v pomoč potopisi (na tem in ostalih forumih) kjer najdem še informacije in ostale napotke katerih drugod ni.

Če pa kaj najdeš (oz. kdo ve več o zemljevidih na netu) in ostalih koristnih podatkih se pa tudi sam priporočam, pa naj se tu limajo kakšne povezave.

LP

če sem prav razumel bi imel zemljevide na PC-ju in bi jih pregledoval....

js bi na tvojem mestu na PC naložil program Map Source (program za upravljanje z navigacijo Garmin) in karte, ki jih potrebuješ. Na kartah se nahajajo podatki o znamenitostih, servisih, bencinskih, ... podatke pa lahko dopolnjuješ, ker je po netu dovolj robe.

po moje še najbolj enostavno.

drgač pa, ja, js pogosto prebiram potopise po forumih ko se kam odpravljam. tam se da veliko izvedet...

LP; Boro

PS: klasična papirnata karta je tolko poceni da skor ne bi smel brez nje. saj veš... čitaj kartu, pitaj seljaka.
Slika

https://sites.google.com/site/t3boro/
Ne, da si nečesa ne upamo zato, ker je težko, ampak je težko zato, ker si ne upamo. (Seneka)

Boro napisal/-a:drgač pa, ja, js pogosto prebiram potopise po forumih ko se kam odpravljam. tam se da veliko izvedet...

Če se ne motim sem prav tvoje potopise prebiral (ex Juga, Bosna itd.) kateri so me prepričali, da si splaniram road trip za naslednje leto :D

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost