Pozdravljeni,
Za potrebe snemanja v ljubljani dne 24 ali 25.6.2014 potrebujem vozilo VW T1 ali T2 v umazano beli ali beš ali svetlo sivi barvi, zaželjeno je da je camper, ni pa pogoj . cena za poldnevni najem vozila je 150 eur plus potni stroski. vozilo se v kadru ne vozi in je statično - parkirano. prosim vase ponudbe z slikami.
hvala
lp.b.
Re: iščem VW t1 ali t2 za potrebe snemanja
Moj vsemu ustreza, ampak je žal T3.

LP

LP
Živiš samo enkrat, a če to narediš pravilno, je enkrat dovolj. (Joe E. Lewis)
moj je bel ,siv in rjav ampak ga še pol fali 
Živeti brez kombija je mogoče,vendar brezveze!

https://sites.google.com/site/t3boro/
Ne, da si nečesa ne upamo zato, ker je težko, ampak je težko zato, ker si ne upamo. (Seneka)
Smo postali že preveč skomercializirani, jst si bom kupu Uaza. 
borut napisal/-a:Pozdravljeni,
Za potrebe snemanja v ljubljani dne 24 ali 25.6.2014 potrebujem vozilo VW T1 ali T2 v umazano beli ali beš ali svetlo sivi barvi, zaželjeno je da je camper, ni pa pogoj . cena za poldnevni najem vozila je 150 eur plus potni stroski. vozilo se v kadru ne vozi in je statično - parkirano. prosim vase ponudbe z slikami.
hvala
lp.b.
Živjo, sicer malo pozno, moj ustreza zgornjim kriterijem.. v kolikor še potrebuje..
lp
Pozdravljeni,
bom kar pod to temo napisal, da ne odpiram nove. Še nekdo bi imel T1 ali T2 v videu
Za potrebe snemanja videospota bi najeli T1 ali T2 potniški ali camper... Snemanje bo potekalo 16.6, 2016 na primorskem in z vozilom bi se med samim snemanjem prevozilo tudi nekaj kilometrov po regionalnih cestah (in seveda kilometrina do same lokacije snemanja). Ponudimo pa lahko tudi cca 150€ in pokritje potnih stroškov. Najem je mišljen brez voznika, seveda pa je lastnik lahko prisoten, po želji. Prevzem je možen kjerkoli med Mariborom in Koprom...
Zainteresirane prosim za fotografije.
Lp! Aleš
bom kar pod to temo napisal, da ne odpiram nove. Še nekdo bi imel T1 ali T2 v videu
Za potrebe snemanja videospota bi najeli T1 ali T2 potniški ali camper... Snemanje bo potekalo 16.6, 2016 na primorskem in z vozilom bi se med samim snemanjem prevozilo tudi nekaj kilometrov po regionalnih cestah (in seveda kilometrina do same lokacije snemanja). Ponudimo pa lahko tudi cca 150€ in pokritje potnih stroškov. Najem je mišljen brez voznika, seveda pa je lastnik lahko prisoten, po želji. Prevzem je možen kjerkoli med Mariborom in Koprom...
Zainteresirane prosim za fotografije.
Lp! Aleš
Ne vem, če bi kdo tukaj na forumu kar dal kombi na 'prevzem'. Jaz ga že nebi 
Povsem razumljivo, lastnik je seveda lahko prisoten, težava je v tem da si mora vzeti prost dan ker snemanje poteka čez teden, zato sem dopisal, da ga lahko sami prevzamemo. 
za ta denar dobite pri meni lahko le t3 in to za dva dni v najem
ker t1 pokuri na primorsko skoraj za ta denar goriva
ker t1 pokuri na primorsko skoraj za ta denar goriva
Ales_McW napisal/-a: Ponudimo pa lahko tudi cca 150€ in pokritje potnih stroškov.
Jaz razumem, da poraba goriva spada pod potne stroške.
maš prav@enči ,ampak vseeno za t1 je to preslab budžet