VW T2 nadgradnja westfalia pop top

Pozdravljeni!

Končno sem si vzel čas, da se vam pridružim na forumu. Na vas se obračam s prošnjo oziroma vprašanjem. Zanima me, če ima kdo dvižno streho za t2 dostopno tako, da bi se jo dalo posoditi za kakšen vikend. Da bi naredil kalup. Lahko tudi streho od T3. To bi mi zelo olajšalo delo, saj imam sam namen naresti dvižno streho. Poliester mi je daleč od tujega. Ker pa je vozilo v fazi obnove, bom počasi potreboval streho za upasovanje in nadaljevanje del.

lahko tudi proti plačilu.
Slika

Re: VW T2 nadgradnja westfalia pop top

Vem in sem seznanjen s tem. Je pa ista osnova. Veliko lažje mi je če dobim nekje že obstoječo streho... naredim kalup, kalup razrežem in upašem na t2 in na koncu naredim streho, ki bo pasala na T2. Velike razlike v obliki ni. Kaj dosti pa tudi ne odstopajo mere razen v širino.
Slika

8) Živ 8)
Če obvladaš poliester in veš ,kaj hočeš narediti je najbolje,da narediš streho iz kartona ali podobnega matriala in nato oblečeš model s poliestrom.Na ta način boš naredil nadgradnjo,ki bo res samo tvoja,pa še lepo lahko narediš,saj origunalne na t2 izgledajo preveč kockasto.Če boš hotel ti lahko pomagam.
ZA PRIJATELJE

Sedaj so se na ebayu pojavile dve strehe, oziroma ena je že "potekla". Bila je za relativno majhen denar in nobenega "bid"-erja ni bilo. Sedaj pa me zanima, če kdo pozna koga, ki redno vozi v nemčijo s kakšnim tovornjakom in bi to lahko spotoma naložil.

Ker so prav smešni denarji in se resnično ne izplača delati sam.
Slika

Če vam še ni prepozno - iz Nemčije mi je robo pripeljal Alpetour Škofja Loka, iz enih tazadnjih rovt nad Stuttgartom je za 120 evrov pripeljal za cca. 2 paleti robe (komplet kuhinjo, zadnjo klop in omare westfalia + feltne in nekaj druge drobne šare za t3. Alpetour + Viator Vektor furata nonstop Nemčijo in jim je ta mala malca nekaj spotoma pobrati, jaz sem počakal 2-3 dni, da se je našel primerno majhen in primerno prazen tovornjak na poti tam mimo in mi je tudi pripeljal na dom.

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost