Boro napisal/-a:Glede na videno, tudi na HR forumu, lahko rečem, da se včasih samo čudim, koliko ljubezni, časa in nenazadnje denarja je nekdo sposoben vložiti v avto. Das Auto. Vsaka čast.
LP; Boro
Oj
Hvala vsem za spodbudne besede .
Dejansko je pa tko da pri takih projektih se ne sme hitet ,je pa res da vzame veliko časa in E.. ,
Iz prve roke povedano da se to pripraviš in daš to nekomu delat (Klepar in ličar)mislim da je to velik zalogaj za denarnico

oz. za marsikaterega nedosegljivo.
Pri meni je to trajalo malo dlje ampak je notri v tem projektu vloženo moje delo v prostem času ,ki ga nikoli če se to pripraviš ne smeš računati in tudi veliko kosov narejenih v lastni režiji ,ki so boljši od kupljenih ,vsaj po mojem mnenju

in meni je užitek ravno to da naredim nekaj kar bi negdo rekel da je nemogoče ,dejansko je vse mogoče poglavitno je da pri tem vstrajaš si iznajdljiv in seveda pri vsem tem še uživaš .
Res je da zadeva še vedno nekaj stane ampak za vse poskrbi "master card" če je kej gor

Drugače je pa tko da sem en navaden štromar nisem "calvo štromar ",da ne boste rekli "ima denar pa se lahko afna "pomembna je vstrajnost in podpora femly za take projekte
Evo pa še ena od prevoznika
Lp J&I