T1 1961

No vidim da že dolgo ni bilo posta na to temo :cry:
Pridobitev oz.nadgradnja kolekcije .
Sedaj je v fazi obnove ,koliko časa bo pa trajala je pa ........... :?: :?: :?: :?:
Priponke
T1 012.jpg
T1 002.jpg
T1 001.jpg

Re: T1 1961

To bo še dela. :shock: Ličarijo boš sam delal? Sprašujem, ker sem sodeloval pri sestavi parih t1 po ličariji in vse so bile obupno obdelane.
Ti slab ličar na koncu pokvari cel avto Se vidi, da je ličarija na koncu in imajo že vsi povhn kufr projekta. :lol:
Veliko sreče ti želim pri obnovi in čimmanj rje. :mrgreen:
My van isn't leaking oil, it's just marking it's territory.

Malo sem začel delat na kombiju kolikor čas dopušča,
sicer me je pomankanje časa in mraz zamenjalo zaporedje del,
tako da ni šel na peskanje,zato sem ga premaknil v delavnico
in bom porihtal kar je na zgornjem delu ,popravil bom samo kar je potrebno ostalo ostane tako kot je .
podvozje pa pride na vrsto spomladi ta čas se bo pa materjal pripravil.

Občudujem tvoje delo,svaka čast,da si se lotil takega projekta in tudi kvalitetno delaš!

Bravo,tako naprej!
Življenje je potovanje,uživajte v poti,kajti cilj ni zanimiv!

Prebral od A do Ž. Res pohvalno, brez napak in vsekakor najboljše možno kar se da.
Ob vsem tem ugotoviš, da neglede na vrtoglavo visoko tržno vrednost takšnih vozil je cena še vseeno prenizka :lol:
Lepo dokumentirano, moram priznat, da so mi kar sline tekle ob pogledu na tvojo kleparijo.
Za v učbenik!

Boro napisal/-a:Glede na videno, tudi na HR forumu, lahko rečem, da se včasih samo čudim, koliko ljubezni, časa in nenazadnje denarja je nekdo sposoben vložiti v avto. Das Auto. Vsaka čast.

LP; Boro

Oj
Hvala vsem za spodbudne besede .
Dejansko je pa tko da pri takih projektih se ne sme hitet ,je pa res da vzame veliko časa in E.. ,
Iz prve roke povedano da se to pripraviš in daš to nekomu delat (Klepar in ličar)mislim da je to velik zalogaj za denarnico :( oz. za marsikaterega nedosegljivo.
Pri meni je to trajalo malo dlje ampak je notri v tem projektu vloženo moje delo v prostem času ,ki ga nikoli če se to pripraviš ne smeš računati in tudi veliko kosov narejenih v lastni režiji ,ki so boljši od kupljenih ,vsaj po mojem mnenju :shock: in meni je užitek ravno to da naredim nekaj kar bi negdo rekel da je nemogoče ,dejansko je vse mogoče poglavitno je da pri tem vstrajaš si iznajdljiv in seveda pri vsem tem še uživaš .
Res je da zadeva še vedno nekaj stane ampak za vse poskrbi "master card" če je kej gor :?: :?:

Drugače je pa tko da sem en navaden štromar nisem "calvo štromar ",da ne boste rekli "ima denar pa se lahko afna "pomembna je vstrajnost in podpora femly za take projekte
Evo pa še ena od prevoznika :D
Slika

Lp J&I

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost