Prenosni roštiljček :)

V soboto je prispel, cena 31€ s poštnino:
http://www.mixi-caravaning.si/katalog/p ... 1070026117

Zadeva je lična, praktična, površina je za cca. A3 format, mislim da v eni rundi skoraj nahrani 4 lakotnikem, možno peči pokrito ker ima zračenje, ima tudi odprtino za zrak pri dnu, ter mrežico za oglje, da omogoča dotok svežega kisika :D

Moti me mogoče edino, da so vijaki za ročke malo dolgi in sem moral nekje dodati podložke....ampak ofc. Made in China, zato jim je oproščeno.

Predšotor je pa tudi prispel, velik u tri ... z dostavo 176€ (nov), v Mixiju bi pa prišlo 220€ + dostava ;)

Re: Prenosni roštiljček :)

če že roštiljamo:
midva sva dobila v dar plinski žar Campingaz kupljen v merkurju za okrog 100eur,žar je videt praktičen saj se zapre, nogice se mu zložijo in je praktičen pri prevozu,vendar še zdaleč ni tako uporaben -plošča je na eni strani občutno bolj vroča kot na drugi in je težko najt pravo mesto za peko,po drugi ali tretji uporabi pa sta se zlomili dve nogici,tako da nakup tega izdelka lahko samo odsvetujem .
l.p
Zadnjič spremenil bobo1841, dne 02 Okt 2012 18:08, skupaj popravljeno 1 krat.
Živeti brez kombija je mogoče,vendar brezveze!
Priponke
41vOdhTaA-L._SL500_AA300_.jpg
41vOdhTaA-L._SL500_AA300_.jpg (10.17 KiB) Pogledano 19356 krat

Zloži se nekje na 35 cm premer in okoli 30 cm višine. Za predstavo, noge se pospravijo, ostalo pa zložiš eno v drugo in na koncu pokrov. Vsak del za pečenje ima svojo vrečko iz tkanine. Zelo hitro se ogreje in speče, je pa tako za nekje 2-3 osebe v eni rundi. Ko smo bili štirje sem dve rundi naložil. Je pa pokrov zakon za kakšne stvari spražit.

Takole je bil pri meni letos v akciji :D

Slika

Slika

Pazit moraš edino na pravi regulator, ker dela na 50 milibarov.

Lp
Živiš samo enkrat, a če to narediš pravilno, je enkrat dovolj. (Joe E. Lewis)

Mah jes kolebam med temi z jeklenko zadevami pa na kartuše...te na kartuše mi res malo placa jemljejo in so mi zato fascinantne stvarce. pa glede na to da ene 15 piksen na leto porabim, še ni tak strošk...zato mi je pa un v iglu športu zanimiv, pa še kr velik je.

jaz imam tega od campingaza in je super(imam tudi komplet nogic z malo omarco)... premetavam ga že več let sem in tja pa je še kot nov..je pa res da lahko ali pečeš ali kuhaš..jaz uporabljam obenem še tistega na kartuše, če je potrebno..

Jaz imam safari-ja in sem zelo zadovoljen z njim. Kompaktna in trpežna zadeva. Zgleda pa Campingaz tudi v redu, priročno se mi zdi, ker ima gorilnik zaščiten (je pomaknjen nižje) kar v vetru pride prav. Pomoje lahko računaš na 1-2 kartuši za dopust, kolikor imam izkušenj s podobnimi gorilniki.
Živiš samo enkrat, a če to narediš pravilno, je enkrat dovolj. (Joe E. Lewis)

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov