Postelja iz vezane plošče za Transporter (T4 / T5 / T6)

Prodam NOVO posteljo (Buildify Campingbox Erwin Heckbettsystem iz Hornbach-a) narejeno po meri za VW Transporter, s katero si lahko zagotovite prostor za spanje, sedenje in prostor za shranjevanje v kamperju. Sestavite, naložite in greste na pustolovščino.

Postelja se lahko uporablja v različnih konfiguracijah: kot škatla za shranjevanje, kot sprednji sedež v polni širini (ne za vožnjo seveda), zadnji sedež v celotni širini, posteljo celotni dolžini za spanje ali poležavanje. Celotno konstrukcijo je mogoče sestaviti zelo enostavno. Postelja je narejena iz vezanega lesa debeline 15 mm, je torej močna vzdržljiva. Druga vrsta sedežev lahko ob raztegnjeni postelji ostane v kombiju, posteljni del se naloži na hrbtno stran sedišč (za vožnjo se preklopita dve stranici). Postelja je lahko tudi samostoječa in omogoča uporabo brez druge vrste sedežev.

Raztegnjena postelja ponuja površino za ležanje:
D: 1800 mm x Š: 1500 mm x V: 535 mm, oziroma ko je delno zložena površino D: 1000 mm x Š: 1500 mm x V: 535 mm

Ujemanje se s sistemov predalov Carolin, če bi kdo želel dokupiti v Hornbach-u. Največja statična obremenitev je približno 250 kg.

Postelja je popolnoma NOVA, prodajam ker so mi pomotoma dostavili dva kompleta in prodajam po nabavni ceni kompleta v trgovini (brezplačno dodam ves drobni material za sestavo v vrednosti 30€). Postelja je v razstavljenem / originalno novem stanju in se sestavi brez vijačenja. enostavno jo po uporabi pospravite na pol kvadratna metra površine (višina 15 cm) - postavi / razstavi se v 3 minutah.

Video in več podatkov si lahko ogledate na strani proizvajalca:https://cdn.hornbach.at/data/shop/D04/0 ... 114650.mp4
https://www.hornbach.at/shop/Buildify-C ... tikel.html

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost

cron