Jaz imam trenutno s temle napajano:
http://www.ebay.co.uk/itm/20-pin-DC-DC- ... 2ec249afe6Pa mi ni najbolj pri srcu. Mogoče malo preveč pleše napetost glede na vhodno napetost.
Porabo lahko zmerim, samo jaz imam kar požrešen setup (dual core, 2GB rama, 2x disk).
Z brumom sem tudi jaz imel hude probleme, samo ko sem na enem od ojačevalcev ločil signalno in tapravo maso, je prenehalo brumet.
Največji problem s katerim se ubadam je disk. En disk (na katerem imam samo glasbo) dela brez problema, tisti na katerem imam sistem postavljen se pa ugasne vsakič ko se avto vžge, se mi je že parkrat porušil... Bo treba probati kakega drugega. Drugi problem je pa matična plošča, katera je imela cold boot bug (se ni hotla prižgat pod ~7°c zaradi defektnih tranzistorjev), pa zdej se mi kdaj pa kdaj noče prižgat če je vhodna napetost na napajalnik previsoka (akuji čez 14.2v nekje).
Monitor je imel zunanji 12V napajalnik, tako da se je malo lažje rešilo vse. Samo en low drop stabilizator na 12v in je rešeno (dela do nekje 11v vhodne napetosti, kar je dovolj). Potem sem pa še pri kitajcih nabavil touch screen folijo za ekran, kar dosti olajša delo z vsem.
Se vse skupaj splača? Zame ja. Imam v eni napravi navigacijo, 500+ GB glasbe, lahko gledam filme, brskam po internetu, gor priklopim katero koli USB napravo, imam možnost priklopa kamere za rikverc (kar je bil nekje največji problem ko se je šudiralo o tablici za kolegov avto) in zame najpomembnejše: zvočno kartico ki omogoča 8 kanalov zvoka z zelo dobro kvaliteto in procesiranjem (da bi nabavil radio/procesor za radio ali pa tablico bi me prišlo vsaj nekih 200€ več, pa še vedno nebi imel take fleksibilnosti).
Se vsakemu spača? Nikakor. Se mi zdi da skos neki šraufam po zadevi, problemi s prižiganjem, problemi z diski, doli časi prižiganja... je zelo veliko minusov tu.
1990 Bus - 1.9TD, 6 stopenjski Audi menjalnik