A ima kdo kakšne izkušnje s takole mizico?
Mika me, ker izgleda kompaktno pa še cena je kar dobra, zdej me pa matra kako in kaj se na tem sedi, če ima kdo kakšne izkušnje.
http://www.mixi-caravaning.si/katalog/p ... 1010041180
Re: Kamping mizica komplet
točno takšno imam jaz. kje sem jo kupil se ne spomnim, mislim pa da je bila ena akcija v šparu al merkatorju... kakorkoli, vsaj po slikah je enaka.
Ko je zložena je kr nobel no... majhen kukfer, ki ga daš kamorkoli. vem, da sem ga dal v golfa II v prtljažnik po tleh, gor pa prtljago..
ko pa je razstavljena je pa tako. če imaš prekomerno težo predlagam da shujšaš, ker ni lih zdravo
... aja, drugo sem hotel... za normalnega odraslega je čist OK. sicer ko sedaš na stol je malo nelagoden občutek. kot da se bo vse skupaj sesedlo. ko enkrat sediš prostora sicer ni na pretek, a se da. na mizi lih plesal ne boš, pa tudi na stol jaz nebi lih stopal. tudi kakega pretiranega miganja z zadnjico med sedenjem ne priporočam.
Glede na to, da je namen tega kompleta v tem, da je kompakten za transport, hitro pripravljen in da ni za vsakodnevno uporabo ampak le občasno... glede na to mislim da je kr vredu. Tudi prostora na mizi je dvolj za kosilo. V sredini mize je pa luknjica za marelo.
Js bi reku da se za tako ceno splača no. Za na hitro jo postavit, ko se ob cesti ustaviš da ne ješ na stoječ, pa za kavo popit... Tud par dni bi po moje šlo.
LP; Boro
PS: jaz jo letos na dopust nesem v kamp za par dni. Bom povedal če je zdržala....
Ko je zložena je kr nobel no... majhen kukfer, ki ga daš kamorkoli. vem, da sem ga dal v golfa II v prtljažnik po tleh, gor pa prtljago..
ko pa je razstavljena je pa tako. če imaš prekomerno težo predlagam da shujšaš, ker ni lih zdravo
Glede na to, da je namen tega kompleta v tem, da je kompakten za transport, hitro pripravljen in da ni za vsakodnevno uporabo ampak le občasno... glede na to mislim da je kr vredu. Tudi prostora na mizi je dvolj za kosilo. V sredini mize je pa luknjica za marelo.
Js bi reku da se za tako ceno splača no. Za na hitro jo postavit, ko se ob cesti ustaviš da ne ješ na stoječ, pa za kavo popit... Tud par dni bi po moje šlo.
LP; Boro
PS: jaz jo letos na dopust nesem v kamp za par dni. Bom povedal če je zdržala....

https://sites.google.com/site/t3boro/
Ne, da si nečesa ne upamo zato, ker je težko, ampak je težko zato, ker si ne upamo. (Seneka)
še to... če se ti ne mudi, pa če boš okol 15. julija v Indijah v Banjolah se lahko zgodi, da jo boš imel možnost videt... Ni še ziher ampak mislim da bomo tam ene par dni... se bova slišala no...
LP; Boro
LP; Boro

Ne, da si nečesa ne upamo zato, ker je težko, ampak je težko zato, ker si ne upamo. (Seneka)
Tuj jest sem si takole omislu pred časom, za potovanja, ker vzame malo prostora....samo zadovoljen pa z njo nisem...malo bol je kot če bi jedel na tleh...sam imam malo čez 70 kg pa imam občutek da se bo vska cajt sesedla....ampak ko potuješ rabiš prosotr in to je pomembnejše...ko pa se kam spravimo za dalj časa ga pa ni čez vornk stol z nagibnim naslonom...
Jes mam sicer 2 stola iz jyska, ki se dobro obneseta pa mizico s prilagodljivimi nogami za razgiban teren, študiral sem o kompaktnosti te zadeve, sem pa videl lani na šengenu so 4 kr konkretni gor sedel, edin če so mel kako dražjo varianto.
Boro, za Indije pa tako, če bo burja bom kak dan uletu, če ne pa ne bom zapravlju dol, ker je treba za Korziko šparat.
Če uletim, lahk kak pirček ruknemo za mizo pa vidimo
Boro, za Indije pa tako, če bo burja bom kak dan uletu, če ne pa ne bom zapravlju dol, ker je treba za Korziko šparat.
Če uletim, lahk kak pirček ruknemo za mizo pa vidimo
Ta kufer,udobja ne ponuja,svojemu namenu pa solidno služi.
Za otroke je izjemno zanimiva.
ZA PRIJATELJE
Polej bulš da se ne ubadam s tem pa mam lepo stolčke z naslonjalom pa mizo posebi in uživam 
Baj d wej, če bo kak interes, bom verjetno delu kuhalno omarico, za zunanjo rabo, karbonski ali fiberglass pult, z vgrajeno desko za rezanje, noge aluminij... zdej še projektiram dizajn, ko bojo kaki modelčki pa objavim
Baj d wej, če bo kak interes, bom verjetno delu kuhalno omarico, za zunanjo rabo, karbonski ali fiberglass pult, z vgrajeno desko za rezanje, noge aluminij... zdej še projektiram dizajn, ko bojo kaki modelčki pa objavim
Ta mizica je super zadeva, smo jo uporabljali 3 leta v campu. Samo nesmeš pa met več kot ne 70 kg na vsaki strani, ker pol maš res občutek da bo raspadla. drugače pa služi svojemu namenu
masseter napisal/-a:Ja, jes jih mam ene 86kg
torej med sedenjem na tem stolčku več kot 6 velikih pirov ne smeš spit, ker pri 90 začne razpadat....

Sej pravim, očitno bomo ostal kr pr navadni garnituri, pač malce več placa če met 
Žal naša ni preživela prvih 14 dni kampiranja!
Živeti brez kombija je mogoče,vendar brezveze!
Me zanima, kak bi se dalo udejanjiti tako homemade varianto
Hm ste se pa razpisali o tej mizici. Jaz je nimam sem pa sedel že na njej in nisem dobil občutek, da bi jo vzel s seboj na dopust tudi, da jo dobim zastonj.
Expert za VW T3
Predsednik VW T3 Kluba Slovenija
http://www.vwT3klub.com
Komisar za starodobna vozila pri SVAMZ
Član:
Mercedes-Benz Klub Slovenija
VW Klub Dolenjske in Bele krajine
UO Svamz
Predsednik VW T3 Kluba Slovenija
http://www.vwT3klub.com
Komisar za starodobna vozila pri SVAMZ
Član:
Mercedes-Benz Klub Slovenija
VW Klub Dolenjske in Bele krajine
UO Svamz
Čedalje bolj me optimizem navdaja glede te gasrniture

Ti jo kar kupi in šele potem boš videl kako prav pride.
Jaz jo imam in če je nimam na kampirabju pride prav doma,ko nimaš kam otrok posadit,če je mal več folka na zabavi.
ZA PRIJATELJE
Sej, da ne bo pomote, jes imam kamping mizo pa stole
Samo ta mi je všečna zarad kompaktnosti... sej pravim, če me kej piči se bom šel spet z materialom igrat, pa kej naspol nardit 
Glede nakupa sem si pa kar premislil.
Glede nakupa sem si pa kar premislil.
Evo pa sem jo na Korziki kupil, me je tako srbel 
Je pa lesena miza pa sedišča, ohišje pa kot pri ostalih, 35€ pa sem jo kar vzel
Je pa lesena miza pa sedišča, ohišje pa kot pri ostalih, 35€ pa sem jo kar vzel