Re: Kamping mizica komplet

točno takšno imam jaz. kje sem jo kupil se ne spomnim, mislim pa da je bila ena akcija v šparu al merkatorju... kakorkoli, vsaj po slikah je enaka.

Ko je zložena je kr nobel no... majhen kukfer, ki ga daš kamorkoli. vem, da sem ga dal v golfa II v prtljažnik po tleh, gor pa prtljago..

ko pa je razstavljena je pa tako. če imaš prekomerno težo predlagam da shujšaš, ker ni lih zdravo :P :P ... aja, drugo sem hotel... za normalnega odraslega je čist OK. sicer ko sedaš na stol je malo nelagoden občutek. kot da se bo vse skupaj sesedlo. ko enkrat sediš prostora sicer ni na pretek, a se da. na mizi lih plesal ne boš, pa tudi na stol jaz nebi lih stopal. tudi kakega pretiranega miganja z zadnjico med sedenjem ne priporočam.

Glede na to, da je namen tega kompleta v tem, da je kompakten za transport, hitro pripravljen in da ni za vsakodnevno uporabo ampak le občasno... glede na to mislim da je kr vredu. Tudi prostora na mizi je dvolj za kosilo. V sredini mize je pa luknjica za marelo.

Js bi reku da se za tako ceno splača no. Za na hitro jo postavit, ko se ob cesti ustaviš da ne ješ na stoječ, pa za kavo popit... Tud par dni bi po moje šlo.

LP; Boro

PS: jaz jo letos na dopust nesem v kamp za par dni. Bom povedal če je zdržala....
Slika

https://sites.google.com/site/t3boro/
Ne, da si nečesa ne upamo zato, ker je težko, ampak je težko zato, ker si ne upamo. (Seneka)

Tuj jest sem si takole omislu pred časom, za potovanja, ker vzame malo prostora....samo zadovoljen pa z njo nisem...malo bol je kot če bi jedel na tleh...sam imam malo čez 70 kg pa imam občutek da se bo vska cajt sesedla....ampak ko potuješ rabiš prosotr in to je pomembnejše...ko pa se kam spravimo za dalj časa ga pa ni čez vornk stol z nagibnim naslonom...
http://www.gumitehna.si/

Jes mam sicer 2 stola iz jyska, ki se dobro obneseta pa mizico s prilagodljivimi nogami za razgiban teren, študiral sem o kompaktnosti te zadeve, sem pa videl lani na šengenu so 4 kr konkretni gor sedel, edin če so mel kako dražjo varianto.

Boro, za Indije pa tako, če bo burja bom kak dan uletu, če ne pa ne bom zapravlju dol, ker je treba za Korziko šparat.
Če uletim, lahk kak pirček ruknemo za mizo pa vidimo :)

Polej bulš da se ne ubadam s tem pa mam lepo stolčke z naslonjalom pa mizo posebi in uživam :)

Baj d wej, če bo kak interes, bom verjetno delu kuhalno omarico, za zunanjo rabo, karbonski ali fiberglass pult, z vgrajeno desko za rezanje, noge aluminij... zdej še projektiram dizajn, ko bojo kaki modelčki pa objavim :)

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost