Zdravo,
dolgo časa si že delam lušte nad priročnim počitniškim vozilom, cene pa kar rastejo. Imam zaenkrat malo familijo (otroka in manjšo ženo), mogoče pa še kdo pride... V glavnem, preference:
- kamper (5 m) ne nujno VW, ampak T4 popup so že mokre sanje
- budget <12 k€ (raje <)
- po možnosti z dvižno streho
- dizel
- sem kaj pozabil?
Tudi če ne prodajaš in imaš kakšen nasvet pri nakupu, se priporočam. Tudi uvoz mi ni čisto jasen, koliko dodatnih parov je potrebno plačati za bivalno vozilo? ALi ga je potrebno ponovno homologirat kot bivalno, če je že bil? Za starodobnike mi je približno jasno da je DMV minimalen, ampak tega ne iščem.
V upanju, da se bo ob koncu poletja ponudba povečala,
Lep pozdrav,
Mitja
Re: K: kamper
Pri uvozu plačas ddv in dmv glede na motor in izpuste. Kar pomeni, starejši kot je avto, več plačaš in manj se ti splača uvažat. Razen, če gre za kakšno eksotiko, ki je pri nas ni. V tvojem budgetu boš kar malo težko dobil že narejenega kamperja, še posebej vw. Mogoče kakšnega ducatota ali boxerja. Glede na to, da ti je fajn dvižna strega pa tako verjetno ne gledaš za kombiji 2m+. Mogoče, če ti uspe najt kakšno dobro T4 in naknadno vgradiš streho? Spodaj pa sedeže od multivana...
Evo nekaj približno v tvojem budgetu. Tale petica je od forumaša, kolikor vem se prodaja, ker ni več interesa za kampiranje.
https://www.avto.net/Ads/details.asp?id ... %20VW%20T5
Evo nekaj približno v tvojem budgetu. Tale petica je od forumaša, kolikor vem se prodaja, ker ni več interesa za kampiranje.
https://www.avto.net/Ads/details.asp?id ... %20VW%20T5
Živiš samo enkrat, a če to narediš pravilno, je enkrat dovolj. (Joe E. Lewis)
pri meni dobiš t5 2,0 tdi 2011 ,tovorni ,3 sedeži , klima in montažna kamp oprema z posteljo po celi širini za 11ooo evrov
avto je dodatno izoliran in tapeciran na strehi pa ima strešno okno,v sklopu opreme pa je wc ,30 l vode za tuš ,postelja širine 160cm in poličnik,vsa oprema se sestavi in razstavi v pol ure
z njim prevozila balkan in grčijo brez vseh problemov
avto je dodatno izoliran in tapeciran na strehi pa ima strešno okno,v sklopu opreme pa je wc ,30 l vode za tuš ,postelja širine 160cm in poličnik,vsa oprema se sestavi in razstavi v pol ure
z njim prevozila balkan in grčijo brez vseh problemov
Živeti brez kombija je mogoče,vendar brezveze!
Noname, res je, ne zanimajo me veliki ampak nekaj kar se da tudi kam "skrit". Planiram da se mobile trg bolj odpre s ponudbo septembra, še bolje - slovenski trg. Vgradnja popup-a na ključ je pa koliko? 3k€ +++?
Bobo, hvala za ponujeno pošljem ZS v kratkem.
Bobo, hvala za ponujeno pošljem ZS v kratkem.