Lda ventil

Ima kdo delujočega za prodat ali lahko kje nabavi za pameten denar?
Rabim nujno.
Kontakt 070 881 233
Hvala
images.jpeg
images.jpeg (4.59 KiB) Pogledano 6216 krat
Življenje je potovanje,uživajte v poti,kajti cilj ni zanimiv!

Re: Lda ventil

Kaj je to Wastegate ventil na izpuhu ali za loputo na sesalnem kolektorju (verjetno drugo, ker prvi nimajo gumi manšete)?
Če iščeš z besedo LDA iskalnik ne dobi nič podobnega.
V hotelu sem samo gost, v mojem kamperju pa sem tudi doma!

Set za obnovo sem videl, a zna kdo to obnovit?
Obnovljenega sem že tudi našel na ebay za 140-150 eur pa mi je ipak malo preveč, ok če bo treba bom že riskiral ta dnar, za 500 niti slučajno, imam pa občutek da se je začelo na polno izkoriščati ljubiteljstvo teh vozil, kupil sem ga zato ker so bili poceni, vzdrževanje pa zastonj sploh če si kaj sam naredil kar je bil tudi čar tega. Zdaj kljub temu da marsikaj naredim sam, je ratalo drago ker imajo od tega vsi drugi več razen ljubitelji sami..!

Prevrtaš ali prebrusiš kovice, odpreš ohišje pobereš ven stare kose, vgradiš nove in zapreš s priloženimi vijaki. palčko nastaviš na enako dolžino kot je stara.
Če ne znaš mi ga pošlji ali pa se oglasi in ti bom jaz naredil, prej pa nabavi kit za popravilo.

Je pa tako da starejši je avto težje je dobiti kose in dražji so.
Verjetno si ga kupil v momentu ko se je večina hotela znebiti teh avtov in še niso bili aktualni kot starodobniki.
Enako je z deli. Imeli so velike zaloge, povpraševanje se je zmanjšalo, cene so padle. Ko se zaloge večinoma razprodajo gre cena hitro gor nad nivo cene ki je bila ko je bilo avtov veliko.
Tudi če boš kupoval stare dele pri "ljubiteljih" bo npr. sedež ki ga pred X leti noben ni hotel vzeti zastonj imel tako ceno da dobiš ceneje 20 let mlajšega. Starejši kot je bolj je redek in zato dražji.
Tisti ki imajo dovolj prostora in denarja pokupijo vse avte ko je cena blizu 0, počakajo 10 let in potem začnejo prodajati. Enako je s slikami, pohištvom...
V hotelu sem samo gost, v mojem kamperju pa sem tudi doma!

Danes dilerji zavohajo vsako priložnost za zaslužek...
Drugače je to lda vakum ventil na bosch črpalki ...

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov