Re: K: par delov za T3 (pokrov varovalk, rezervoar za ciscenje sip,..)

Tako je kaj rabiš od pps dobiš pri meni.

Kolikor vem posode za vodo nimajo, rabljeno je težko dobit izpod 50 eur.

tvoj spisek:

- gumijasti vlozek stopnicke pri vozniku in sovozniku - na zalogi, cena kot na netu 2x 12 eur.
- rezervoar za vodo pranja stekel - rabljeno drag ko pes 50 eur.
- plasticni pokrov varovalk (novejsi tip), tisti prozoren iz zgornjega linka verjetno ni pravi, novejši tipi imajo večji črni ovalni kos- rabljeno 30 eur.
- plasticni okvircek od notranje kljukice za odpirat vrata- nov iz linka zgoraj cena ista, rabljeno imam 10 eur.
- nosilec žarnice, če misliš tisto belo plastiko na katero vsede grlo iz zgornjega linka imam rabljeno 10 eur.
- za osvetlevanje pa ne vem kaj rabiš ali fasungo ali kaj?
Expert za VW T3

Predsednik VW T3 Kluba Slovenija
http://www.vwT3klub.com

Komisar za starodobna vozila pri SVAMZ

Član:
Mercedes-Benz Klub Slovenija
VW Klub Dolenjske in Bele krajine
UO Svamz

Re: K: par delov za T3 (pokrov varovalk, rezervoar za ciscenje sip,..)

Kul, vzamem vlozek stopnicke in okvircek od kljukice (rabljen) :) se magari po PM zmeniva kako in kaj

Kar se tice osvetljevanja tistih kontrol ventilacije je tako - pac tista ploscica oz. blenda naj bi bila osvetljena. Nekje v elektriki sem nasel zarnico skupaj s plasticno fasungo (crn nosilcek). Ampak kam pa to vtaknem na tisto plastiko mi pa ni jasno. Bom probal zbrskat sliko.
Slika
- sratka zadnja stran tega ne vem kako bi morala zgledati. Zadaj imam samo to plasticno folijo ki se jo vidi tudi iz sprednje strani. Ni pa nikjer mesta da vtaknem zarnico (pa tudi mislim da manjka se en "difuzor" cez celotno plosco). Bom danes razstavil in prilimam fotko :)

Tisto zarnico v armaturni plosci sem ze zrihtal, pokrov varovalk bom pa probal najprej sam nekaj sčarat :)

lp Anze

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost