Ali ima mogoče kdo na zalogi sekundarno raztezno posodo za antifriz? Nevem točno kako se ji reče....upam da veste katero mislim. Tisto glavno imam, tista druga mi pa manjka. Gre se pa za 1.6D.
Hvala in LP!
Re: raztezna sekundarna posoda
Iščeš za T3, tole verjetno?

Jaz jo imam, tole varjanto od 83 naprej (če je bila prej kaj drugačna?), normalno drži, ni z njo nič narobe, je še zmontirana v kombiju. Jo bom pa ven vzel ker gredo notri vse te reči nove, imam novo že doma na polici zraven ostalih delov.

Jaz jo imam, tole varjanto od 83 naprej (če je bila prej kaj drugačna?), normalno drži, ni z njo nič narobe, je še zmontirana v kombiju. Jo bom pa ven vzel ker gredo notri vse te reči nove, imam novo že doma na polici zraven ostalih delov.
Re: raztezna sekundarna posoda
Sem šel prejle pogledat v garažo ker sem ravno tukaj kjer je kombi. In je posoda ki jo imam viška je verjetno novejša, OE, ima gor še papirnato nalepko s kodo in ni porozna in rumena kot so tiste stare par desetletij, le bolj umazana. Letnice sicer nisem videl ker je še zmontirana notri, ima pa že pokrovček novejšo letnico (mislim da 94), skratka jo je enkrat že zamenjal nekdo. Predvidevam da okoli 2010 ko je predhodnik delal swap.