Lov za T4ko

a si lahko tale oglas malo pogledate....

http://www.avto.net/_TOVORNA/ad.asp?ID=8035471

zanima me sledeče:
kaj je to za en motor z 110 konjev? a niso to 102? a je mogoč napaka ali obstaja kaj iz uvoza...
a tale prednji odbijač paše na ta letnik?
a barva armature in vratnih panelov gre skupaj ali je samo igra svetlobe....
kaj pa kilometri... 300.000 hm.... kaj to pomeni za tak motor....
a ga čisto slučajno kdo pozna????
kaj pa cena za tak avto? je ok ali....

LP; Boro
Slika

https://sites.google.com/site/t3boro/
Ne, da si nečesa ne upamo zato, ker je težko, ampak je težko zato, ker si ne upamo. (Seneka)

Re: NAKLADANJE-no limits ! ! !

...avto je skoraj sigurno iz uvoza, če ne, bi imel oznako SLOVENSKI! Kilometri so že, pa še to vprašanje če so realni, pa ne to da kritiziram dotičen avto, povem iz izkušenj ki pa ni treba upoštevat, cena pa ni velika, ampak vzemi v zakup vse iz drugega posta kar sem napisal, se
pravi če boš imel voljo in denar tak avto vzdrževat in obnavljat. :D
...aja, rjast je pa sigurno manj kot kakšna trojka, vsaj videt je tako..
Življenje je potovanje,uživajte v poti,kajti cilj ni zanimiv!

8) Živ 8)
Pri motorju,oziroma kilovatoh se je po vsej verjetnosti nekdo malo ušel.
Prednji odbijač paše na ta letnik,v oči pa bodeta volan in voznikov sedež.
Barva armature in vratnih oblog pa je lahko igra svetlobe ali pa razne kemikalije za čiščenje,kar se pozna tudi na vseh sedežih,saj novodobna čistila res marsikaj odstranijo,ampak če pretiravaš se tudi sedežno polnilo deformira.
Kilometri me nebi motili,če so realni,ampak mislim,da tule niso,saj sem imel v lasti kombi s 45oooo km in sem se še lepo vozil z njim in lastnik za mano,tudi še dve leti,nato pa je šel v Romunijo služit,kot zelo dober avto.
Cena te nesme preslepit,čeprav niti ni tako ugodna.
Po mojem mnenju,če si se napalil na štirko,bi še kakšen evrček v štumf stisnil in si ogledoval letnik 2002 oziroma 2003.
Enega 2002 letnik sem si že jaz ogledoval,pa si ga oglej še ti na avto netu za 3000 evrčkov.
Mislim,da so tile zadnji letniki trenutno dober nakup.
1.jpg

4.jpg

2_small.jpg
2_small.jpg (2.7 KiB) Pogledano 10372 krat

Je pa vsekakor potrebno vsako stvar preverit,ker znajo biti včasih zadeve zavajajoče.
Veliko sreče pri iskanju.
ZA PRIJATELJE

Hvala vsem za mnenja. Sem vedel, da lahko računam na vas.

Bojan... pa nisem se lih napalil na štirke no, samo malo tipam teren. Tista, ki si dal sliko mi ne diši, ker je ta dolga. Malo se razgledujem okoli, zbiram informacije in.... no saj veš... štirka je ena od opcij. Ni zabetonirana, tudi trojka je v igri, če se kaj pojavi... Kakorkoli. Verjetno bom še kaj prašal....

LP; Boro
Slika

Ne, da si nečesa ne upamo zato, ker je težko, ampak je težko zato, ker si ne upamo. (Seneka)

@boro
avto ni videti slab,volan in amaturka sta od letnika 98,le kilovati bi lahko bili od bencinarja ,ali pa se je nekdo vštel,kilometri nimajo veze,je pa avto iz tujine kar se vidi po prvi registraciji

@ideja
avto na sliki nikakor ni letnik 2000 in na gor je letnik do 96
Živeti brez kombija je mogoče,vendar brezveze!

Pozdravljeni.

Ja spet bom malo težil.... pač, zgleda se res dogaja.... :lol:
Enega sem videl na netu.... sem moža klical in pravi, da je avto brezhiben (tehnično izpraven) in vse dela kot mora. Avto je odjavljen ker ga ne rabijo. Kilometri so taki kot so - pravi, da ga je imel 4 leta in on stanja ni tikal. Tu je verjetno pustil odprto možnost, če bi ugotovil, da so zbiti.. ali pač??? Po sliki motorja je videt, da ni ravno skrbel zanj- vsaj kaj obrisal ipd.... Sicer je ta dolg (ok, sprejmem kompromis) - ostalo je to kar iščem (motor, klima, letnik). Najbolj sumljiva mi je pa cena. Za to, kar naj bi avto bil, je kar malo prepoceni in se bojim, da je kaj narobe. OK, če je kaj za naredit - bi bil pripravljen še kaj na njega vložit, da bi bil kot je treba.....

Zanima me vaše mnenje (ga cenim). Avto je med Sl. Bistrico in Ptujem. To je 200 km od mene in skoraj malo veliko, da bi šel samo pogledat in nazaj domov. A bi se kdo mogoče javil, ki je bližje, ali pa ima kdo kakšno pot tam mimo, da bi ga pogledal???

http://www.avto.net/_TOVORNA/ad.asp?ID=8235099&show=2

LP; Boro
Slika

Boro, če ti je kombi po letniku in mašini in v tem primeru še ceni mikaven,

ti predlagam da takoj sedeš v avto pa se pelješ(peljete) teh par sto km na ogled. Pa si vzami kot nedeljski izlet "prijetno s koristnim", kaj pa je danes 200km? ena kavica ob postanku pa si tam :)

pa evrčke sabo nes ker če je dober da vplača aro. Tko je najlažje nabavlat :D

@boro, kaj pa ta k je dal Ideja fotke? Pa je že long nose - pa bližje za ogledat :)

Vse mi nekako štima no, samo kot sem že napisal.... @bias - tile ta dolgi se mi mičkeno upirajo. Zdaj tale zadnji, ki sem ga prilepil - dolžina je nekako nujno zlo, ker je pač ugodna cena, ampak če sem v dušo pošten - bi bil kar vesel, če bi se ugotovilo, da ni lih to to.

Ker kombi bo zamenjal en avto pri bajti in bo avto za vsak dan, za na šiht, po opravkih in drugo. Zdaj - nisem doma v hiši ampak v bloku, pred blokom so pa boxi že tako majhni. In razen v službi (zaenkrat) se je potrebno povsod nekam tiščat s temi avti. Se pa zavedam, da to, kar iščem, je več dolgih kot kratkih - vsaj na avtonetu. Saj, ves čas imam pred sabo kar je napisal enkrat @bobo - "40 cm zunaj ni ne vem koliko, znotraj je pa ogromno". Morda pa... ne vem, malo sem še zmeden in mogoče raje počakam (saj dolgo ne bom več mogu ker... saj veste metuljčki pa to...). Ker, rad bi imel: letnik vsaj iz tega stoletja, kratka izvedba, klima, motor 2.5 (102KM) in obvezno vsaj 5 sedežev (izpadejo tovorni). Kaj pa bo, bomo pa videli. sem pa pripravljen na kakšen kompromis okoli letnika ali pa dolžine, ampak raje ne kot ja.

Vsekakor, če kdo ve za kakšnega se priporočam, bom pa tudi tukaj za mnenja spraševal. Je pa še to res, da sam sicer nekaj malega poznam zadeve in do sedaj, kar sem kdaj kupil, se nisem ravno nahecal. Pač po občutku. Tudi zato sem odprl temo v stilu, kako pogledati in ločiti slabega od dobrega. Nimam pa kašnega dobrega mehanika, tako, da bi z mano hodil 200 km na kofe. Tako da tudi tukaj, če bo tako, bom probal koga prosit če bom rabil kaj.

LP; Boro
Slika

Ajde, nedelja je in mam čas....

Eno vprašanje za poznavalce...... a bi me tele fleki na blatniku znotraj in nad zadnjimi lučmi morali skrbeti ali naj gledam naprej.... aja, koloteki so po slikah znotraj videti vredu (čisti brez zaščite), avto je letnik 2000.

4.jpg

5.jpg

PS: ko se me boste naveličali z vprašanji povejte bom nehal -
admin: a bi moral odpret novo temo da ne smetim tukaj???

LP; Boro
Slika

Zdejle mam glih 4 pive za sabo pa ti bom direkt povedo.... Idi pa kupi že enkrat ta kombi, ker nisi vsak dan mlajši! :D Če bo vredu je super, če bo pa zjeban ti ga bomo pa pomagali zrihtat!!
Ti sam glej, da se avto pelje ok in da je mašina ok! Vse ostalo so minimalni stroški.

JureKo napisal/-a:Zdejle mam glih 4 pive za sabo pa ti bom direkt povedo.... Idi pa kupi že enkrat ta kombi, ker nisi vsak dan mlajši! :D Če bo vredu je super, če bo pa zjeban ti ga bomo pa pomagali zrihtat!!
Ti sam glej, da se avto pelje ok in da je mašina ok! Vse ostalo so minimalni stroški.

Meni je tud dobr, zarad tistih malih napakic...je treba vzet v racun, da ni nov in se da vse popravit :) ce motor laufa...pol vzemi.
Glede cene? Si se še kaj spogajal?
VW BUS je zakon :)

Re: Lov za T4ko

Se strinjam z ostalimi, se bo že zrihtalo, če se kaj pokaže, še posebej če je ugodna cena. Vendar bi mene vseeno te pikice odvrnile od nakupa, se posebej za tak letnik. Jaz imam golfa 98 letnik z 250.000 km in ni v spodnjem delu niti pikice rje, še posebej pa ne okoli kolotekov in blatnikov. Pomoje ni tako slaba izbira Transporterjev, da bi moral na ta račun delat kompromise...

Kaj pa kakšen uvoz, si razmišljal kaj o tem? Večja izbira, boljša oprema, ohranjenost, strošek je pa verjetno na koncu enak.

LP
Živiš samo enkrat, a če to narediš pravilno, je enkrat dovolj. (Joe E. Lewis)

Da samo še pojasnim tiste slikice od pikic rje, ki sem ji zgoraj nalepil.... da ne bo kdo počil od smeha no.... :lol:

Če je samo to, kar se vidi ni noben problem. Tudi pri sami sanaciji se da malo pogoljufat,ker je noter in skrito in se konec koncev lahko s čopičem naredi in ni treba kompresorjev, pištol...

Slike sem prilepil zato, ker pač ne poznam toliko teh avtov in bi to lahko na prvo oko bil znak, da je kje spodaj še kaj veliko bolj groznega - ne vem, morda je od znotraj vse gnilo in rjavi navzven... pač vprašam no. Saj tudi za to je forum. Se pač nisem rodil pameten in bi se rad kaj naučil, ker pa žal nimam koga drugega pa tukaj vprašam. Sploh zato, ker pri spremljanju foruma že leta opažam, da so tukaj ljudje, ki so pripravljeni deliti izkušnje in znanje. Pa tudi tisto drevo, na katerem rase denar mi še ni pognalo in bi rad pač vedel kam dajem svoj denar. Tako je to.....

LP, Boro
Slika

Boro napisal/-a:Da samo še pojasnim tiste slikice od pikic rje, ki sem ji zgoraj nalepil.... da ne bo kdo počil od smeha no.... :lol:

Če je samo to, kar se vidi ni noben problem. Tudi pri sami sanaciji se da malo pogoljufat,ker je noter in skrito in se konec koncev lahko s čopičem naredi in ni treba kompresorjev, pištol...

Slike sem prilepil zato, ker pač ne poznam toliko teh avtov in bi to lahko na prvo oko bil znak, da je kje spodaj še kaj veliko bolj groznega - ne vem, morda je od znotraj vse gnilo in rjavi navzven... pač vprašam no. Saj tudi za to je forum. Se pač nisem rodil pameten in bi se rad kaj naučil, ker pa žal nimam koga drugega pa tukaj vprašam. Sploh zato, ker pri spremljanju foruma že leta opažam, da so tukaj ljudje, ki so pripravljeni deliti izkušnje in znanje. Pa tudi tisto drevo, na katerem rase denar mi še ni pognalo in bi rad pač vedel kam dajem svoj denar. Tako je to.....

LP, Boro

Preko slike ti nihče ne more povedat če je avto vredu! Pojdi gledat in sledi občutkom! Ko ga boš rihtal ti bomo pomagali, za to je forum! Težko ti pa nekdo svetuje kaj narediti na podlagi videne slike!
Jaz osebno sem jih šel gledat 7 in na koncu kupil najbolj rjavega! Je bil pa edini ki se je peljal kot je treba. Na probni vožnji sem se po 200m odločil da ga kupim!

Enako svetujem tudi tebi! Vsedi se, zapelji in če te kombi sam pokliče, da ga kupiš, takrat ne oklevaj, samo pare na sunce, ker ti je usojen! :D

Če ne čutiš prave kemije (podobno zaljubljenosti), ko ga zapelješ, se ga ogni kot hudič križa ker ti ni usojen in ti bo jebal vse po spisku...

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov