Spostovani forumovci,
za obnovo notranjosti moje T-trojke iscem tapetnika. Najraje nekje na gorenjskem, med Trzicem in Ljubljano, ali pa v okolici Ljubljane.
Ce mi lahko kdo koga priporoci, vljudno prosim za kontakt in se v naprej zahvaljujem.
Lepo pozdravljeni
P
Re: Iscem tapetnika
Zame naj naj je v šenčurju.. Kopač ... ugoden, naredi pa lepše kot tovarna..
lpa
lpa
Tud jest sem za Kopača...sam pr nemu se ti ne sme mudit...men je sedeže zrihtal...pa še poceni se mi je zdel
Pozdravljeni gospodje, a ima gdo tel. st. od Kopaca?
Hvala in lp
P
Hvala in lp
P
Bom še jaz ponucal temo. Tole bi tapicer verjetno znal zrihtat? Razparali so se šivi..
Se je komu že zgodilo kaj takega?

Se je komu že zgodilo kaj takega?

@Lumen
Tvoj problem s sivi je malenkost za tapetnika.
Tvoj problem s sivi je malenkost za tapetnika.
to je malenkost. ce si mal krojača si bi to lahko kar sam popravil. ne zgleda hudo....je pa res da se bi mal namatru 
lp
lp
goldy napisal/-a:Zame naj naj je v šenčurju.. Kopač ... ugoden, naredi pa lepše kot tovarna..
lpa
Kaj ti je delal?
Mene zanima predvsem tapeciranje strehe. Se mislim da je to kar obsežen projekt? Je že kdo dal tapicirat streho pri njemu?
Lumen napisal/-a:goldy napisal/-a:Zame naj naj je v šenčurju.. Kopač ... ugoden, naredi pa lepše kot tovarna..
lpa
Kaj ti je delal?
Mene zanima predvsem tapeciranje strehe. Se mislim da je to kar obsežen projekt? Je že kdo dal tapicirat streho pri njemu?
Daj ti tisto obstoječo kar z vapom operi, dokler je avto še prazen,(moker je itak še od prevoza.) po potrebi uporabi še kakšen opal, vanish, ali kaj podobnega, pa boš videl da bo prav tako lepa!
Če je samo plesen ali umazanija....