Re: Prtljažnik za kolesa za T4

Paše zelo lepo in je dokaj fiksen,spodaj se zahakla na rob vrat zgoraj se nasloni na steklo ,kovinski jermeni pa ga dobro vpnejo,sem kar zadovoljen,ker je kovinske konstrukcije je videt močan ,sem tudi sam študiral da bi ga fiksiral z objemkami,vendar sem po montaži ugotovil da to ni potrebno.
Zkrogci sem označil kere luknje sem preselil nekje 10 cm višje ,da je dovolj dolg ,pri mojem sem še preselil podest nužje nad višino luči.
Živeti brez kombija je mogoče,vendar brezveze!
Priponke
menabo 1.JPG
(5.95 KiB) Prenešeno 2380 krat

Tnx za tole alternativo, sam nov je 120 ojra, za tak denar pa nekako nameravam dobiti rabljenega fiammo, če seveda... Drgač sm pa mal prebral tale Logic 3 je čist super sam baje začne une železne jermene rja najaedat in potem ti ostane še odtis na vratih, jest bi pa rad imel tole kar skoks gor tko da pomoje bi bla kr vrjetnost da bi po sezoni ali dve kej zacvetel. Sploh pa če celo poletje ne vzameš dol. Mal bom še počakal pa "težil" okol, če pa ne bo nč bom pa tega nabavu :roll:

chapko napisal/-a:Tnx za tole alternativo, sam nov je 120 ojra, za tak denar pa nekako nameravam dobiti rabljenega fiammo, če seveda... Drgač sm pa mal prebral tale Logic 3 je čist super sam baje začne une železne jermene rja najaedat in potem ti ostane še odtis na vratih, jest bi pa rad imel tole kar skoks gor tko da pomoje bi bla kr vrjetnost da bi po sezoni ali dve kej zacvetel. Sploh pa če celo poletje ne vzameš dol. Mal bom še počakal pa "težil" okol, če pa ne bo nč bom pa tega nabavu :roll:

železni jermeni zgledajo rostfraj pod njimi in na vseh stikih z avtom so plastične podložke,je pa sigurno boljši aluminijast dokler se kje slučajno kaj ne zlomi.
Živeti brez kombija je mogoče,vendar brezveze!

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov