Re: K: Štarter za T3 diesel

Svojega sem spravil nazaj v življenje tako da ne potrebujem več.
Imam pa točno ta štarter od ATP-ja. Je bil že gor ko sem avto kupil in je izgledal popolnoma nov oz. zamenjan preden so avto prodali. Meni je potem čez nekaj časa začel delat samo tk tk tk in potem na vsako tretjo ali četrto je vžgal. Zadnjič pa je popolnoma obnemel in niti tk ni dal od sebe. No potem sem vseeno naknadno ugotovil, da se mi je zrahljala + klema na akumulatorju in ni imel pravega stika, oz. včasih je imel stik, potem pa spet ne. Končno sem potem to ugotovil in popravil, včeraj pa sem na štarterju zamenjal še avtomat. K sreči sem imel doma en Bosch štarter od BMW-ja in je avtomat brez problema pasal na štarter od ATP-ja. Sedaj pa prižiga tako kot se spodobi.

Kar se pa tiče ATP-delov, nisem navdušen nad njimi in se jim na veliko izogibam. Pred leti sem namreč naročil komplet vse končnike, špur štange, domlagerje, gumice,... za podvozje za BMW-E30, ampak roba ni zdržala več kot eno leto. Pa sem se res malo vozil. Zato za kombi, ko sem ga obnavljal nisem naročeval nič od tega prodajalca.

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost