Zdravo!
Po mesecih premišljevanj, tuhtanj, klicarjenja in fotošopanja sem se ipak odločil da bodo mangelsi najbolj uporabni za na mojo gajbo.
Skratka iščem Mangelse, set, štiri ali pet kosov. No manj kot štiri ne- razen v primeru da imate triangulo tri kose, to pride v poštev.
Skratka:
- 15 col, 5x112, ET 23
- TRIANGULO ali MODULAR. Načeloma Modular pride še bolj v poštev ampak bo tudi Triangulo za prebavit. Črne ali krom, načeloma črne še raje vzamem.
- Če imajo pokrovčke, toliko bolje.
- Copacabana ni ravno v mojih mislih, če nima pokrovov pa bi tudi prišla v poštev.
Ponudbe mi lahko pošljete na zs, hvala!
Octopus.
Re: K: Mangels platišča 15 col, 5x112 et 23
Ooooo lepo da si se prijavil na forum in me zelo veseli, da sva se v soboto spoznala. Dobrodosel in upam da najdes iskana platisca. Lp Tomaz.
Hola! Ma škoda da nisem prej vedel da prideš in kje se dobite, še sreča da sem kar zajagal Perota z e34.
Ma saj sem ti hotel še napisat kaj, pa sem rekel ne bom gnjavil, pol sem gledal da bi tukaj odprl predstavitveno temo kar bi se spodobilo, pa nimam trenutno dovolj časa.
Ma daj že mesece tuhtam kako naj rešim platišča, hotel sem sredino od 14k spravit na 15 col obroč pa nihče ne garantira da bo dobro narejeno in zdržalo piste, sem gnjavil angleže, nemce, hrvata, nič. Potem sem gnjavil angleže za mach 5 platišča in koma, nočejo delat pod 100 kosov, firmo so pa prodali masovni proizvodnji in nihče ne dela več platišč po želji.
Mangelsi so pa težki (nevzmetena masa fej) in mi niso tako všeč, so pa uporabni. Nemci jih imajo precej v pravi dimenziji, ravno pol ure nazaj sem pisal sms tipu ki ima set s pokrovčki za 180€ res lepih. Ampak poslat noče ne meni ne v Bamberg in zjutraj eden že pride iskat. Živi pa 15 km od meje z Dansko in tudi če se zdaj takoj vsedem v e34 ne bom prišel pravočasno niti noče slišat da mu več plačam, kar sicer spoštujem da je tip mož beseda. Veš da bi drugače tkaoj šel na pot, če bi imel čas.
Aja, skratka spet sem odplaval, kupujem mangelse, se jih je kdo naveličal?
Ma daj že mesece tuhtam kako naj rešim platišča, hotel sem sredino od 14k spravit na 15 col obroč pa nihče ne garantira da bo dobro narejeno in zdržalo piste, sem gnjavil angleže, nemce, hrvata, nič. Potem sem gnjavil angleže za mach 5 platišča in koma, nočejo delat pod 100 kosov, firmo so pa prodali masovni proizvodnji in nihče ne dela več platišč po želji.
Mangelsi so pa težki (nevzmetena masa fej) in mi niso tako všeč, so pa uporabni. Nemci jih imajo precej v pravi dimenziji, ravno pol ure nazaj sem pisal sms tipu ki ima set s pokrovčki za 180€ res lepih. Ampak poslat noče ne meni ne v Bamberg in zjutraj eden že pride iskat. Živi pa 15 km od meje z Dansko in tudi če se zdaj takoj vsedem v e34 ne bom prišel pravočasno niti noče slišat da mu več plačam, kar sicer spoštujem da je tip mož beseda. Veš da bi drugače tkaoj šel na pot, če bi imel čas.
Aja, skratka spet sem odplaval, kupujem mangelse, se jih je kdo naveličal?
Hvala! Sem videl to včeraj zvečer al kdaj, sem mu pisal za mere ker niso bile v oglasu in je danes ob 11 že popravil.
Ma iščem prav T3 specifične. Ene so sprejemljive, ampak je prodajalec malo "konj", nikakor mi ni hotel poslati slike četrte in potrditi da so ravne. Niti mi jih noče kljub ponujenemu avansu šparat, pa sem ponudil plačilo kot hoče, skoraj 400€- on je hotel celotno kupnino na lepe oči na trr. Zdaj je končno slikal četrto danes in sedaj hoče 500€ s tem da še kar noče povedat koliko so ravne in slikat dela ki pride na pesto. Ha-ha. No potlej pa nič.
Ene so 650€ ma so prelepe da bi jih šel potlej peskat + ker se najdejo tudi po 200€ je 650€ preveč sploh ker še vedno niso čisto po mojem okusu- težke so pa še tako- tako. + raje bi videl modular.
Par dni nazaj sem govoril še z angleži iz silverline-a če bi mi hotli naredit Mach 5 platišča po naročilu ali kaj podobnega terenskega- pa sedaj tudi oni vse s kitajske naročajo, res je šlo skoraj vse spodobno k vragu. 100 kosov kitajskih felg pa ne rabim.
Imam ob kompu spisek keywordov pod katerimi se najbolj pojavljajo glede na državo, pa dnevno spremljam male oglase v Nemčiji, Avstriji, Švici, Hrvaški, Bosni in Srbiji.
Najde se čuda ma hkrati čudnih lastnikov. Zadnjič je en v srbiji imel elektro špegle, projekt zwo meglenke, kockaste luči. eveda sem jaz zajebal ker ga nisme takoj klical in je potlej nekdo že pobral.
No saj počasi se nabira, maja bova imela malo več časa pa greva verjetno z e34 odpeljat menjalnik na obnovo hkrati pa pobirat dele. Sedeži novi so že rezervirani in čakajo, tako da se nakupovalna pot počasi zarisuje, na kakih 2400 kilometrov bomo pa že nabrali kaj kulskih delov!
Lahko bi letos že kak km naklepal, oja! Čas me muči.
Ene so 650€ ma so prelepe da bi jih šel potlej peskat + ker se najdejo tudi po 200€ je 650€ preveč sploh ker še vedno niso čisto po mojem okusu- težke so pa še tako- tako. + raje bi videl modular.
Par dni nazaj sem govoril še z angleži iz silverline-a če bi mi hotli naredit Mach 5 platišča po naročilu ali kaj podobnega terenskega- pa sedaj tudi oni vse s kitajske naročajo, res je šlo skoraj vse spodobno k vragu. 100 kosov kitajskih felg pa ne rabim.
Imam ob kompu spisek keywordov pod katerimi se najbolj pojavljajo glede na državo, pa dnevno spremljam male oglase v Nemčiji, Avstriji, Švici, Hrvaški, Bosni in Srbiji.
Najde se čuda ma hkrati čudnih lastnikov. Zadnjič je en v srbiji imel elektro špegle, projekt zwo meglenke, kockaste luči. eveda sem jaz zajebal ker ga nisme takoj klical in je potlej nekdo že pobral.
No saj počasi se nabira, maja bova imela malo več časa pa greva verjetno z e34 odpeljat menjalnik na obnovo hkrati pa pobirat dele. Sedeži novi so že rezervirani in čakajo, tako da se nakupovalna pot počasi zarisuje, na kakih 2400 kilometrov bomo pa že nabrali kaj kulskih delov!
Lahko bi letos že kak km naklepal, oja! Čas me muči.
Mogoče kdo prodaja tele mangels, 15c 5x112 jst bi jih dal na svojga syncrota, pa nikjer nič pametnega ne najdem?
Pozabi pri nas, jaz sem si jih pripeljal iz Nemčije v prekrasnem stanju, berger. So pa iskane- vsi modeli in posledično cenjene.