Iščem T3 Multivan

Pozdravljeni,

sem Blaž, nov na forumu in sem Dolenjc :D. Že več kot leto dni si neomejeno želim kupiti T3, ki pa je že v štartu hotel biti Multivan, saj sem se zaljubil v njegovo vsestranskost. Ker sem še študent je bila v prvi vrsti težava v financah, ki je v zadnjih mescih po zaslugi dela vse manjša. Skratka, ker poleg rednih vzdrževanj in šraufanja nisem ravno vešč opravil za obnovo vizila, sem si svoj nakup zamislil kot kombi v recimo temu malo boljšem stanju, ker bi ga zaenkrat uporabljal še par let kot prvi avto, kasneje pa ko bi bil čas bi šel v obnovo. Že to da mora biti Multivan je dokaj velika zahteva, da ne omenjam še drugih, tako da je glavno da je notranjost v celoti, ker zunanjost se da vseeno le lažje poštimat.

A morda kdo pozna koga, ve za kakšnega, ki bi se prodajal? Sem sicer na tekočem s ponudbo na mobile.de, autoscoute24 in gebrauchtwagen.at, ampak s kupovanjem na daljavo nisem ravno navdušen, a kot kaže bo potrebno res v tujino. Priprevljenga bi imel pa tam do 7k€.

LP

Re: Iščem T3 Multivan

Jaz bi ti vsekakor priporočal tujino. Pri nas ni izbire, še posebej, če točno veš kaj iščeš. Za tvoj budget bi pa že moral kaj najti v Nemčiji. Če najdeš kaj kje blizu meje te pot ne stane več kot 100 eur in dobiš kar iščeš.
Živiš samo enkrat, a če to narediš pravilno, je enkrat dovolj. (Joe E. Lewis)

Pozdravljen. Dobrodošel na forumu.

Če se lahko odpoveš Multivanu in se zadovoljiš z Karavelco vem za eno. Dobil sem informacijo, da bi bila naprodaj (pač, folk kliče ker vejo, da imam sam isti kombi -opp T3). Imam samo dve površni sliki in informacijo, kje se nahaja. To ti lahko dam, ostalo urediš sam. Po slikah ne zgleda slabo. Upam, da se ni še prodala....

LP; Boro
Slika

https://sites.google.com/site/t3boro/
Ne, da si nečesa ne upamo zato, ker je težko, ampak je težko zato, ker si ne upamo. (Seneka)

Pol leta sem iskal multivana za kolega iz primorske in tudi on je sledil stanje po Italiji,v tujino je šel pogledat eno 3 ali 4 pa je na koncu kupil t4 multivna
Buđet je imel na začetku enak tvojemu ,med tem ga je dvakrat povečal in na koncu videl da izpod 10k evrov nima kaj iskati
Ne jemlji moje branje kot da ti jemljem voljo ampak stanje je trenutno tako-žal
Živeti brez kombija je mogoče,vendar brezveze!

Hvala vam za info in namige. V igri ie zgolj T3 - kombinacija zadaj motor in zadaj pogon ter sedenje na kolesih mi je svetovna (doma smo imeli včasih Hyundaija H100 in me je kr malo navdušil). Konec koncev bi tudi caravella šla čez. A se tud v njej že original podre zadnja klop? Boro, a lahko dobim info o tistem kombiju?

Aja pa še ena omejitev, mora bit dizel :).

tomos90 napisal/-a:Kako pa zgleda tale Castrum? Original, predelan v camperja? Slike ... :wink:

Bom jaz pomagal... Gre za dizel trojko, povišana streha, notranjost izdelana v lastni režiji, ravno prav za dve osebi. Ima vse kar potrebuje za izlete - postelja, omarice, stojna višina... Kolikor spremljam je prav na frišno dobil status bivalnega vozila, avto je registriran v R Hrvaški. Ostalo ti pove Goran sam. Slike iz Vinice....

ta levi, z visoko belo streho, reg. VŽ....
Slika

lanska Vinica.....
Slika

Evo. @Anton, hvala za slike.....

LP; Boro
Slika

https://sites.google.com/site/t3boro/
Ne, da si nečesa ne upamo zato, ker je težko, ampak je težko zato, ker si ne upamo. (Seneka)

Boro napisal/-a:
tomos90 napisal/-a:Kako pa zgleda tale Castrum? Original, predelan v camperja? Slike ... :wink:

Bom jaz pomagal... Gre za dizel trojko, povišana streha, notranjost izdelana v lastni režiji, ravno prav za dve osebi. Ima vse kar potrebuje za izlete - postelja, omarice, stojna višina... Kolikor spremljam je prav na frišno dobil status bivalnega vozila, avto je registriran v R Hrvaški. Ostalo ti pove Goran sam. Slike iz Vinice....

ta levi, z visoko belo streho, reg. VŽ....
Slika

lanska Vinica.....
Slika

Evo. @Anton, hvala za slike.....

LP; Boro

Fala Darko,iako neznam baš da i neko dojde sa određenom količinom eurića da bi ga dali,previše je truda,ljubavi,i love potrošeno na njega,a sve to nebi bilo moguće da nije bilo dobrih prijatelja Robija,koji je majstorski montiral strehu,i Urbana koji je majstorski napravil unutrašnjost,od ormariča,struje,vode,plina i svega ostaloga.

Čisto razumljivo, teško se je ločit od avta, ki si ga dodeloval in predeloval po svojem okusu in željah, ne bom sploh dajal ponudbe :wink:. Je pa tud res, da iščem kombi, ki je v čim večji meri original in za vsakdanjo rabo. Kamper nadgradnje (pohištvo, dvignjena streha, ...) ne potrebujem, oziroma je nočem, varianta bi bla edino dvižna streha. Mojim "potovanjem" trenutno zadostuje raztegljiva postelja - "komišče" (če mi poleti pumpa preveč zalaufa, da lepo prespim in ne rinem za volan :P).

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost