Re: vetrobransko steklo t4
jurjak, daj preveri pri http://www.novomat.si/ Tel.: 01/53 09 470 (lokacija Ljubljana-Črnuče),
jaz sem letos pozimi menjal na peugeot 206 spredno šajbo pa me je prišla pol ceneje kot original, z menjavo mislim da 150€, verjetno bo za T4 dražja, ampak le preveri.
jaz sem letos pozimi menjal na peugeot 206 spredno šajbo pa me je prišla pol ceneje kot original, z menjavo mislim da 150€, verjetno bo za T4 dražja, ampak le preveri.
Jaz sem vetrobransko steklo na T4 menjal pri Rogelj-Romat na Središki v Lj. Vprašaj.
Sm poklical na silux in mi je reku da bela šipa je 95e in zelena 101e.Pa tri dni je za počakat.Se ne splača letat po odpadih.Še z majstrom moram govorit,da mi jo zalepi pa bo.
jurjak napisal/-a:Sm poklical na silux in mi je reku da bela šipa je 95e in zelena 101e.Pa tri dni je za počakat.Se ne splača letat po odpadih.Še z majstrom moram govorit,da mi jo zalepi pa bo.
definitivno se ne splača, jst sm tud sam pogledu k sm mojo menjal, sem bil prepričan da je to dražji špas, pa dejansko ni. pa men so še vinjeto iz zjebane šajbe prestavili na novo