Re: otroški sedež za zadnjo klop T3

Pozdrav,

Malo so se že na nemških forumih ukvarjali s temi zadevami.

Kolikor berem, imaš dve možni rešitvi:

1.Montaža trotočkovnega pasu,

2. Otroški sedež, ki se pritrdi z dvotočkovnim pasom - sedeži, kot so npr: MaxiCosi Priori, Römer - na Ebay.de poglej pod kindersitz, beckengurt, pa pazi, da bodo imeli raven ECE-R 44/04.

Toliko od mene.

lp

Jaz sem problem rešil z gurtno.
Ker je v t4 zadnji notranji sedež dvotočkovni. Okoli hrbtnega naslona sem ovil gurtno in normalno skozi pritrdišče sedeža. (sedež renoluks ima pritrdišče kot nalašč) cybeks solution recimo ne gre, jaz niti nisem poskušal. Renoluks v kombinaciji 2točkovnega pasa pa se čudovito obnese, in je v kombinaciji gurtne (malo močnejše) zelo fiksen in se ne da prestavit niti za centimeter, če vprašaš mene je dosti bolj varen od original upetja. Ti pa v ravno kratkem času ne bom uspel poslikat, za boljšo predstavo......

NoName napisal/-a:To bo tudi mene zanimalo, kako zgleda. :) Sem bil optimist, da bo šlo z dvotočkovnim, pa vidim, da so kar težave.

Me samo zanima, če se da pas od gurtne porinit med sedalnim delom in naslonom hrbta.
Če to gre, rabiš samo še primeren sedež, teh pa je itak dovolj, je pa res da tisti tadražji navadno ne grejo. Saj druge rešitve ni. Sedež kot sam itak ima svoje pasove, ki morajo držati otroka v njem.
Fajn cartlajte. pa zdravi bodite :wink:
Čestitke za plodnost :lol:

car napisal/-a:Čestitke za plodnost :lol:

Hvala. :D

Gurtna gre vmes, ker so tudi pasovi tam čez porinjeni. Ko bo treba se bom malo poigral kako pa kaj, na začetku bo tako bolj lupinca v igri, mogoče potem v poletju že stolček. Sej približno si predstavljem, z dvotočkovnim pasom fiksiraš, da ne pleše sem in tja, potem pa še diagonalno eno gurntno, da stolček drži k sedežu. Eni stolčki se pa tako naprej odprejo in imaš zadaj kanale za varnostni pas.

LP
Živiš samo enkrat, a če to narediš pravilno, je enkrat dovolj. (Joe E. Lewis)

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost