Re: Nadgradnja in osvežitev foruma

Danes sem malo bolj natančno pregledoval Forum...
Strinjam se z ;
2. Posti med sabo bi morali imeti več razlike v ozadju, odpreš temo pa je skoraj vse belo in ne veš kaj kdo piše.

Dejstvo je, da se citatov ne vidi. Fino bi bilo če bi bila podlaga pod citatom drugačne barve, kot pa je podlaga pod tekstom tistega, ki citira.
Tudi datum posta bi lahko če že mora biti tako medlo siv oziroma medlo oranžen imel kakšno primerno barvno podlago... da se ve, da je tam.
Več glav več ve

mondxxi napisal/-a:Danes sem malo bolj natančno pregledoval Forum...
Strinjam se z ;
2. Posti med sabo bi morali imeti več razlike v ozadju, odpreš temo pa je skoraj vse belo in ne veš kaj kdo piše.

Dejstvo je, da se citatov ne vidi. Fino bi bilo če bi bila podlaga pod citatom drugačne barve, kot pa je podlaga pod tekstom tistega, ki citira.
Tudi datum posta bi lahko če že mora biti tako medlo siv oziroma medlo oranžen imel kakšno primerno barvno podlago... da se ve, da je tam.

Citiram samega sebe, da se (ne)vidi razlika...
Več glav več ve

mondxxi, glede barv se že ukvarjam s tem, ampak je poleg novega izgleda prišlo v paketu tudi nekaj dodatkov, ki po vsej verjetnosti po svoje furajo barve v ozadju in ne upoštevajo sprememb v izvorni kodi. Rešim čimprej.
Živiš samo enkrat, a če to narediš pravilno, je enkrat dovolj. (Joe E. Lewis)

Ok, ker očitno nekaterim ne štimajo fonti, bi bil vesel, da se javijo tisti, ki jim nagajajo šumniki in povejo na katerem sistemu in napravi se to zgodi. Torej kateri operacijski/brskalnik/naprava. Vsi uporabljeni fonti imajo šumnike, katere meni tudi normalno prikazuje... Dodatne informacije bodo zelo v pomoč, da lahko povežem skupne točke in najdem krivca. :)
Živiš samo enkrat, a če to narediš pravilno, je enkrat dovolj. (Joe E. Lewis)

Če nisem vsaj že trikrat ponovno pisal odgovor, ker je spodaj desno rumen gumb "Odgovori". Namesto na siv skoraj neviden "potrdi", pritisnem na to rumeno čudo, in seveda ves moj spis uide v nepovrat. Moj problem, vem ampak verjamem, da se je že tudi komu drugemu zgodilo. Bi šlo kako tale "Odgovori" z rumeno oranžno podlago nekam umaknit, al pa vsaj "potrdi" naredit bolj vidno?
Več glav več ve

mondxxi napisal/-a:Če nisem vsaj že trikrat ponovno pisal odgovor, .....

Se strinjam s tabo. Verjetno še koga heca. Jaz imam v službi povezavo, ki kr rada heca in blokira, tako da sem se že navadil, da kadar napišem več kot dva stavka, preden kliknem za oddajo posta, avtomatsko pritisnem ctrl-a in ctrl-c (označi vse in kopiraj), tako da tekst skopiram v odložišče ravno za take hece...ja vem, to ni rešitev. Pač napisal sem...

LP; Boro
Slika

https://sites.google.com/site/t3boro/
Ne, da si nečesa ne upamo zato, ker je težko, ampak je težko zato, ker si ne upamo. (Seneka)

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov