Danes sem malo bolj natančno pregledoval Forum...
Strinjam se z ;
2. Posti med sabo bi morali imeti več razlike v ozadju, odpreš temo pa je skoraj vse belo in ne veš kaj kdo piše.
Dejstvo je, da se citatov ne vidi. Fino bi bilo če bi bila podlaga pod citatom drugačne barve, kot pa je podlaga pod tekstom tistega, ki citira.
Tudi datum posta bi lahko če že mora biti tako medlo siv oziroma medlo oranžen imel kakšno primerno barvno podlago... da se ve, da je tam.
Re: Nadgradnja in osvežitev foruma
mondxxi napisal/-a:Danes sem malo bolj natančno pregledoval Forum...
Strinjam se z ;
2. Posti med sabo bi morali imeti več razlike v ozadju, odpreš temo pa je skoraj vse belo in ne veš kaj kdo piše.
Dejstvo je, da se citatov ne vidi. Fino bi bilo če bi bila podlaga pod citatom drugačne barve, kot pa je podlaga pod tekstom tistega, ki citira.
Tudi datum posta bi lahko če že mora biti tako medlo siv oziroma medlo oranžen imel kakšno primerno barvno podlago... da se ve, da je tam.
Citiram samega sebe, da se (ne)vidi razlika...
Več glav več ve
Se strinjam. Drugace zadeva lepo pelje!
mondxxi, glede barv se že ukvarjam s tem, ampak je poleg novega izgleda prišlo v paketu tudi nekaj dodatkov, ki po vsej verjetnosti po svoje furajo barve v ozadju in ne upoštevajo sprememb v izvorni kodi. Rešim čimprej.
Živiš samo enkrat, a če to narediš pravilno, je enkrat dovolj. (Joe E. Lewis)
Razen omenjenih barv je zadeva zelo luštna! Bravo
All in all, pohvalno! Manjse tezavice ne iznicijo pozitivne prenove.
Predlagam menjavo naslovne slike vsak mesec, seveda slike vzete iz našega koledarja.
Expert za VW T3
Predsednik VW T3 Kluba Slovenija
http://www.vwT3klub.com
Komisar za starodobna vozila pri SVAMZ
Član:
Mercedes-Benz Klub Slovenija
VW Klub Dolenjske in Bele krajine
UO Svamz
Član:
UO Svamz
Jaz sem si predstavljal da bo tako. Po moje so malo pozabili...
Aja, a je že nov mesec?
Menjava je bila mišljena, ja. 
Šele zdajle opazil, da je tema zamenjana-datumi se bolje vidijo. Zdaj je pa to to!
Ok, ker očitno nekaterim ne štimajo fonti, bi bil vesel, da se javijo tisti, ki jim nagajajo šumniki in povejo na katerem sistemu in napravi se to zgodi. Torej kateri operacijski/brskalnik/naprava. Vsi uporabljeni fonti imajo šumnike, katere meni tudi normalno prikazuje... Dodatne informacije bodo zelo v pomoč, da lahko povežem skupne točke in najdem krivca. 
Jaz imam na škatli WIN 7 in Mozillo, tud na IE je isto. Šumniki so drugačni samo pri naslovih tem, v samem postu so vredu. Sem pa tudi opazil, da ni več zgornje vrstice ("domov", obvestila, profil, ...), ki se pokaže med scrollanjem po prispevkih.
Začasno sem zamenjal font z drugim, ki bi moral povsod delat. Vrstica je pa izklopljena, ker dodatek za njo poruši barve in se še ukvarjam s tem.
Če nisem vsaj že trikrat ponovno pisal odgovor, ker je spodaj desno rumen gumb "Odgovori". Namesto na siv skoraj neviden "potrdi", pritisnem na to rumeno čudo, in seveda ves moj spis uide v nepovrat. Moj problem, vem ampak verjamem, da se je že tudi komu drugemu zgodilo. Bi šlo kako tale "Odgovori" z rumeno oranžno podlago nekam umaknit, al pa vsaj "potrdi" naredit bolj vidno?
Več glav več ve
mondxxi napisal/-a:Če nisem vsaj že trikrat ponovno pisal odgovor, .....
Se strinjam s tabo. Verjetno še koga heca. Jaz imam v službi povezavo, ki kr rada heca in blokira, tako da sem se že navadil, da kadar napišem več kot dva stavka, preden kliknem za oddajo posta, avtomatsko pritisnem ctrl-a in ctrl-c (označi vse in kopiraj), tako da tekst skopiram v odložišče ravno za take hece...ja vem, to ni rešitev. Pač napisal sem...
LP; Boro

https://sites.google.com/site/t3boro/
Ne, da si nečesa ne upamo zato, ker je težko, ampak je težko zato, ker si ne upamo. (Seneka)
Ha, ha tudi meni se to že zgodilo, napišem in gre v nepovrat, če sem dobre volje pišem še enkrat, če ne pa kar zaprem forum. 
Expert za VW T3
Član:
UO Svamz
Član:
UO Svamz
@Anton ,izgleda da nas je več takih ,ki imamo težave z tem "knofom"
Živeti brez kombija je mogoče,vendar brezveze!
Seveda sem tud sam že večkrat stisnil "odgovori", po tem ko sem napisal že kar nekaj, ampak vsaj pri meni če grem nazaj/na prejšnjo stran mi ves teks ostane v polju in tako le pritisnem taprav gumb in je stvar rešena.
tomos90, maš pa srečo. Jaz sem raziskoval z ukazom nazaj, pa mi je samo enkrat uspelo. Očitno je odvisno od Iskalnika. V IE 11 sigurno ne dela.
Več glav več ve
Bi vam bilo lažje, da hiter odgovor umaknem? Se mi zdi, da je vse stvar navade, desni gumb "odgovori" pa kar kliče po kliku.. 
Jaz sem za "poln urejevalnik" iz prve. Tam je vsaj gumb "potrdi" oranžen..
Več glav več ve
Upaš spremenit ime gumba iz "Potrdi" v "Odgovori takoj"?
Jaz 1x sem se zmotil, potem pa nisem vec imel tezav.
Jaz 1x sem se zmotil, potem pa nisem vec imel tezav.
Tommy, mislim, da ni problem v imenu, ampak bolj v lokaciji.
Se pa strinjam, jaz sem 1x falil in se navadil.