Novosti v hiši

Zdravo,
danes med rutinskim pregledom foruma verjetno niste opazili nič novega. Narobe. Sprememb je ogromno! Namreč forum ima po dolgih letih ponovno lastnika. Da se stara zgodba ne bo ponovila, sta nova enakopravna lastnika dva. Jaz in @NoName. Kaj to pomeni? Nič pretresljivega, kmalu bo forum posodobnjen z novejšo verzijo, čez čas pa pride še osvežena grafična podoba.
Med selitvijo foruma ne izključujemo, da se je izgubila kakšna slika, objava ali uporabnik :D
Slika

Re: Novosti v hiši

Glede na to, da so na različnih forumih različne politike pripenjanja slik in da sem tukaj ubral napačno, bi rad po mojih močeh to popravil. V vseh mojih temah so bile slikce pripete direktno na forum. Razmišljal sem v smeri, da razni "slikomati" in "shranisiji" lahko sčasoma omejijo dostop do datotek ali celo umrejo, in zato je bolje da so slike pripete direktno v teme foruma, katere se nanašajo na slike, da linki na slike ne kažejo v prazno. V primeru selitve tega foruma se je zgodilo ravno nasprotno.
Ni mi jasno kam se je skril gumb za editiranje lastnega posta...
Več glav več ve

Re: Novosti v hiši

@ucmanster, slik ne prikazuje, ker so bile naložene na serverju prejšnjega lastnika. Ker je bil Tomaž zelo neodziven, sem moram forum preseliti brez dostopa do datotek in posledica tega je, da se kakšna stvar ni prenesla. V vsakem primeru je bolje slike naložit drugam in nastavit link. Sam uporabljam shrani.si, deluje pa tudi public folder od Dropbox-a, ali kakšen drugi servis za nalaganje slik. Pazit je treba samo, da so ustrezno pomanjšane.

@mondxxi urejanje prispevkov je časovno omejeno, bom pa za nekaj časa to spremenil, če bo želel še kdo popravit linke.

Žal mi je, da se je to zgodilo in je tako nastalo nekaj dodatnega dela.
Živiš samo enkrat, a če to narediš pravilno, je enkrat dovolj. (Joe E. Lewis)

Re: Novosti v hiši

Pa saj smo se vsi mneda tresli kaj bo.

Mogoče še za vse, ki tole berete:

Pri prejšnji verziji foruma, če si povezavo shranil med priljubljene povezave brskalnika, jo je shranilo kot www.vwcampers.si/forum. No, ta naslov sedaj ne deluje in je potrebno iti na naslov www.vwcampers.si. Opazil sem, da vsi uporabniki tega še niso opazili in v svoji nevednosti še vedno ne morejo do foruma, ker klikajo na shranjeno povezavo.

Pozivam vse, da uporabnike poskušate na druge načine obvestiti o tem (razni FB, morda prek SMS ipd...).

LP; Boro
Slika

https://sites.google.com/site/t3boro/
Ne, da si nečesa ne upamo zato, ker je težko, ampak je težko zato, ker si ne upamo. (Seneka)

Re: Novosti v hiši

[quote="TommyGun"]Omembe vredno je, da imamo novega moderatorja, kateri bo sodeloval tudi pri razvoju foruma. O njegovi primernosti mislim, da ni dvomov :)[/quote]
Boljšega na tem planetu ni...

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost