Že več ljudi je potožilo, da ne more pisati na forum iz tujine. Napiše jim:
Bad Gateway
The proxy server received an invalid response from an upstream server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Se komu kaj sanja?
Sam nimam popolnega nadzora nad forumom, zato bo potrebno najverjetneje Admina pocukat za rokav.
Re: Objave iz tujine
Samo na glas razmišlanje: Je kaka anti spam kontrola na forumu? Mogoče tam kaj blokira IPje izven Slovenije.
Če kaj pomaga.. iz Nizozemske ni blo problemov... iz Finske tudi ne.. Me je pa blokiralo iz Slovaške.
Več glav več ve
Nazadnje, pred dvema tednoma tudi sam nisem mogel pisati iz tujine - iz Celovca.
lp
p
lp
p
Jaz sem se preko TIM internet ključa (iz Italie) decembra, januarja in sedaj brez problema prijavljal na forum. Tudi tokrat se javljam iz Dolomitov. 
pozdrav svima ,nebrem verovati,konačno se može oisati,fala,sviam koju su pomogli da se problem reši 
e sad ovak,tu sam probal i ide,oču se predataviti u rubrici predstavljanje članova ,a kad tam napišem post i nebrem ga poslati,neznam zakaj.
goran64kamper napisal/-a:e sad ovak,tu sam probal i ide,oču se predataviti u rubrici predstavljanje članova ,a kad tam napišem post i nebrem ga poslati,neznam zakaj.
dali neko zna u čemu je greška da se nebre pisati po forumu i kak to otkloniti
Ker so še težave s pisanjem iz tujine, sem kontaktiral lastnika foruma, bo preveril po praznikih kaj se da narediti.
jst če hočem na telefonu pisat na forum mi vedno po potrditvi posta napiše;
Bad Gateway
The proxy serverreceived an invalidresponse from an upstream server.
in to ne glede na to al sem na 4g l pa na katerem koli wifiju (tudi doma), ostali forumi mi delujejo..
tako da to ni problem če nekdo hoče pisat v tujini ampak..ne vem kak problem, na pcju tega problema ni.
Bad Gateway
The proxy serverreceived an invalidresponse from an upstream server.
in to ne glede na to al sem na 4g l pa na katerem koli wifiju (tudi doma), ostali forumi mi delujejo..
tako da to ni problem če nekdo hoče pisat v tujini ampak..ne vem kak problem, na pcju tega problema ni.
Zanimivo, jaz pa nimam nikoli težav. Po tujini s telefonom, wifi, ali preko tujega mobilnega omrežja na prenosniku...
Živiš samo enkrat, a če to narediš pravilno, je enkrat dovolj. (Joe E. Lewis)
Pred tremi dnevi nisem mogel pisati prispevkov iz Avstrije.
lp
P
lp
P
No, danes pa lahko. Upam, da je problem odpravljen.
lp
P
lp
P
Nažalost ni še odpravljeno 
Sem naredu zdej en test iz tujine in ne deluje.
Sem naredu zdej en test iz tujine in ne deluje.
meni tudi ne deluje..
Ha zdaj pa deluje! Sem sprobal pred minuto pa še ni!
Sem pa probal tudi iz Hr, Bih, Črne Gore, Albanije, Grčije in ni nikjer delovalo. zdaj pa končno! ne morem vrjet 
Ha zdaj pa deluje! Sem sprobal pred minuto pa še ni!
Šta če nama šoferima kuča
Aha ,sem bil prehitro srečen. Deluje samo, če pišem v kategoriji obvestila..
Šta če nama šoferima kuča
Če je tako, se lahko javljaš iz Grčije v podforumu "obvestila" 
TommyGun napisal/-a:Če je tako, se lahko javljaš iz Grčije v podforumu "obvestila"
u podforumu obvestila,morem i ja pisati iz Hr ali nigde drugde,dali se to da kak popraviti