nekaj zanimivega sem izbrskal....

dobil sem informacijo, da se v bližnji industrijski coni že 2 leti ne premakne tole:
Slika

na prvi pogled je 1.9-2.1 bencinc, letnik med 1985-1990, potreben temeljite obnove, pleh je OK, razen streha je že pošteno rjasta. problem nastane ker je na italianski strani (slikano je pa iz slovenije-prek mrežo :) ) in se ga nebi dalo registrirat v sloveniji, zato sem prišel na idejo, da bi proval dobit slovenske dokumente in šasijo. Se mogoče komu valjajo doma? seveda še prej pa moram dobit lastnika tega rešilca :)

danes sem zbrskal še enega t3 kasonarja, ki se ni premaknil že par let, ju3 ga poslikam :)

glede rešilca, malce tvegano je nabavit bivše reševalno vozilo, skrbi me predvsem kako je bilo z njim delano, realni kilometri itd, tako da me je evforija minila, bom pa useeno proval izbrskat lastnika, bolj iz radovednosti.

Tud jaz sem našel enega, pred nekaj dnevi....
Snychro, mislim da diesel... sigurno stoji že nekaj časa ker je barva na sončni strani "hrapava" na senčni pa lepo gladka. Naslednjič ko grem mimo se bom malo pozanimal.
lp.
Jaka

www.vankaregule.com

danes popoldne sem na AC pred odcepom razdrto videl lep povišan t3 caravelle z MB registracijo in noter eno samo žensko, take je samo za poročit, nič razmišljat :lol:
Slika

ne ne je bla mlada :)

aja pa na cestninski postaji log sem srečal povišan srebrn t3 westfalia z GO registracijo, ki se je kar nekaj časa prodajal na avto.netu
Slika

Slika

tole sem srečal danes na Großglocknerju ameriška registracija

-westfalia
-syncro
-brez napake

kaj hočeš več od življenja? :D
Slika

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov