Re: Video dneva

ja Jure ,prav vidiš,
da pa malo razpihnem sanje UNIMOG je odličen delovni stroj in zelo dober terenec,predvsem starejši modeli,je pa vožnja po cesti živ obup,z starim in novim-žal
Živeti brez kombija je mogoče,vendar brezveze!

Tudi Tomovinković je živi obup za na cesto, pa se vseeno rad peljem z njim malo po vasi..., kr tk, brez kakega namena! :D

@Bobo: A si že vozil kdaj Tam 110 ali Tam 150? Kako se kaj to pelje?

@Jure
vozil sem 110 vendar pred 25leti v JLA ,takrat je bilo super ,ker boljših avtov misem probal,sedaj če bi iz teh terencev delal kamper je sigurno un tam 4500 najbolj udoben na cesti ker ima malodaljše medosje,vendar zavore in volan brez servota je čas dobesedno povozil
110,150 in unimog prek 50 kmh skačejo po cesti zaradi velikih koles,in grejo v visokih obratih zato pa so posledično zelo glasni v kabinah
Živeti brez kombija je mogoče,vendar brezveze!

Teh junaških reševanj VW-jev (predvsem enk) je na youtubu kar nekaj. Zadnjič sem gledal ko so enega po nekih zajlah spuščali iz enih skal, pa iz jezer jih vlačijo, pa s helikopterji iz gozda v dolino spravljajo in podobno. Jaz tudi rad tole pogledam in potem sem vedno odločen, da grem kopat in kakšna odlagališča pregledovat....

LP; Boro
Slika

https://sites.google.com/site/t3boro/
Ne, da si nečesa ne upamo zato, ker je težko, ampak je težko zato, ker si ne upamo. (Seneka)

Ti kombiji so res legendarni. Toliko različnih izpeljank kot je pa z njimi, ne verjamem, da bo še kdaj. :D
Živiš samo enkrat, a če to narediš pravilno, je enkrat dovolj. (Joe E. Lewis)

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov