No če si jo pa že odpru, pa nimamo neke variante četa (klepeta) ala skype bomo pa tu klepetal. Sm hotu na temo nalepk neki pripomnit, gledam tablo zjutrej v službi gor sama z Branetam, gledam tablo popoldan spet isti, no tu se še Miki veliko oglaša pa padalci in pomislm da morajo bit tiste nalepke za nas zlate barve :lol: kva pravte moderatorji al skrbniki tega portala se bo dal zrihtat (zajeb..., Tomaž bomo hvaležni za tiste k si jih obljubu) pa lahko bi začel že planirat prvo srečanje k vidm da vam jesen ni ratal organizirat shoda (mal rezerve :lol: sem si vzel)
http://www.gumitehna.si/

To Tipo.Mam glih na mojem luftiju plac za zlate nalepke. Ma midva pa sva res max. aktivna in to zjutraj,popoldan, ponoči.

Pa ti si čist demoraliziran. Je Tomaž želepo povedal ,forum je star pol leta in ne pozabi da nas je slovenčkov le 2.000.000 . Dokler bomo en druzga jeb... namesto da bi to doma delali in dokler bo Janša sam po 500ojrov za povprečno plačo dal, drgač kot tko ne bo :? Na šihtu pa rajš kej deli, k pa da po forumu skačeš :D :P :D :P :D :P

branko1 napisal/-a:Fajn,fajn, mora "sirotinja" skup držat. Dobro, na caravaningu se tudi mnogo dogaja vendar je pa tam čisto drugo občinstvo. Tako, ki ima avtodome vredne lepe denarce, vse lepe bele, plastične.
Sem pa dobil nalepke med prvimi in mi krasijo luftija.


Moj je tudi bel, pa plastičen... pa lep... no ja, eni pravijo da ni, ampak meni je všeč :D

...ne vem zakaj bi koga to motilo :shock:

Mimogrede,danes sem bil f totem Mariboru in uspešno opravil homologacijo [smilie=pdt_aliboronz_24.gif] . Naj obenem še pohvalim dekleta in fante na RTI-Maribor,ki so resnično prijazni in simpatični. Sploh pa vredni 500km izleta :D

Na RTI sem šel zaradi večkrat omenjenega lahkotnejšega procesa postopka homolo. Starin tam skoraj ni več, možakar ki mi je pregledoval kombi pa nekje naših let, s katerim sva po kratki debati hitro prišla na isto valovno dolžino , tako da je bil sam pregled prav zanimiv. Papirje bi lahko dobil še isti dan , vendar bi moral v Mariboru čakat še kakšni dve ,tri ure , pa mi je možakar ponudil , da mi jih zastonj pošljejo po pošti . V Maribor sem pa itak prišel slabo uro prezgodaj, možakar si je utrgal malico od ust in sva opravila v slabi uri. Kaj bi še rad več , kot tako 8) Punce so pa v pisarni, čeprav je ena pripeljala glanz novega M.A.N.-a TGA na homolo :shock:

Re: TV v kamperju

tipo73 napisal/-a:Kre imam še majhne otroke in bi rad imel med vožnjo mir se mi po glavi mota da bi si omislim kak min TV, najraje pa kar DVD + TV (vsi ki si jih ogledujem imajo 7˝ display in se mi zdi pemaljhen.
Kakšni predlogi?


Najprej lep pozdrav vsem skupaj. Ravno ta teden smo si kupl prav takega, pa mislim da bo kar uredu.Vsak večer se vrtijo risanke.
lp

Prenosnika si kupi pa je. Sej en prenosnik nekej tazga za filme pa pošto ni več tako velik denar kot včasih. nekaj iz nižjega razreda pride dan današnji tam okoli 500EUR

Ups še odgovor na zgornja posta. Prenosnik se bo tud kupu, samo spomladi (če ne bomo dnar km drugam zinvestiral), pa tist se mi ne zdi ravno za v kombi, vsakič ko bi se kam odpeljal s sabo jemat tako velko reč, prenosni DVD je pa majhen pa hitro je vse zrihtan.
http://www.gumitehna.si/

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost

cron