Re: NAKLADANJE-no limits ! ! !

Ko smo ravno pri ležajih. Pa ne zamerite moji nevednosti...

Pri T3 - a se slučajno kolesne ležaje kaj maže, tako recimo kot priporočljivo za vzdrževanje, ali počakaš, da gre v franže in kupiš novega. Recimo, da bi z rednim mazanjem podaljšal življensko dobo ali kaj podobnega...

LP; Boro
Slika

https://sites.google.com/site/t3boro/
Ne, da si nečesa ne upamo zato, ker je težko, ampak je težko zato, ker si ne upamo. (Seneka)

rzerjal napisal/-a:
JureKo napisal/-a:Majstori.... Tole orodje v kombinaciji z 5kg kladivom odtegne tut če je zašvasana matica :D

http://www.unior.com/cgi-bin/cms.cgi?do ... rod=111729

JureKo ... če bi za vsako matico mogu svoje orodje kupovat... bi pomoje bankrotiral :) ŽE ZDAVNAJ :)

sam mors met plac udarit. je slo s podalškom js na eni strani kolega na drugi strani skaku gor.

samo je fora da imam kolo še zmeraj luft, kljub menjavi lagerja.
zgleda da je malo pobralo akso in ima lufta v lagerju. na obeh straneh je tako.

Boro napisal/-a:Ko smo ravno pri ležajih. Pa ne zamerite moji nevednosti...

Pri T3 - a se slučajno kolesne ležaje kaj maže, tako recimo kot priporočljivo za vzdrževanje, ali počakaš, da gre v franže in kupiš novega. Recimo, da bi z rednim mazanjem podaljšal življensko dobo ali kaj podobnega...

LP; Boro

če se ti da odpirat zdevo in sanirat, mogoče. vendar ko boš odpru boš videl da je bolje kr zamenjat
ker moreš semeringe vn dat pa take stvari, ki so ponavadi za enkratno uporabo

js nebi tega mazo

lp

Po moje, je treba vsako tolko pogledat. Pomoje, če dihta vse vredu, tudi mass ostane noter. Če pa od vročine in od slabega dihtanja steče vsa mast ven, pol pa pomoje je to posledica da gre ležaj ker teče na suho.

Lahko me pa popravite, če nimam prav.
VW BUS je zakon :)

TITan napisal/-a:Američani privijejo nastavek za mazanje v zadnje pesto, tako da se da mazati brez odpiranja. Mogoče bi blo fajn narest ob menjavi ležaja.

TITan, to je pa top ideja... zdej k pomislin, v delavnici, majo vsi stroji tisti mali lulček na ohišju ježaja, pa verjetno ne zastonj :) Pomoje nebi blo slabo naredit en preizkus.
VW BUS je zakon :)

rzerjal napisal/-a:Hmmm...zanimivo, je pa nekaj takih podobnih predelav bilo predstavljeno na T5. Je pa pomoje kar nekaj dela in domisljije za to naredit :)

Po mojem je najbolj problem, kako naredit zapiranje prtljažnih vrat, in kako jih odrezat stran najeprej ter kako zadihtat. Vodila se dobijo, ogrodje pa narediš iz poliestra/fiberglassa pa stirodurja.

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov