Re: NAKLADANJE-no limits ! ! !

Sem imel napisane vse stroške, pa ne najdem :oops:

Se mi zdi da so na bosch servisu na dolenski hotli neki čez 10€ zanje (kos), že na uradnem servisu so pa okoli 5€, jaz sem jih pa za pod 3€ staknu nekje na koncu.
Slika
1990 Bus - 1.9TD, 6 stopenjski Audi menjalnik

dzurdzy napisal/-a:...prav imaš, tud men se je to pojavljal, ker je bil znotraj vlažen, poglej če kje voda zateka, ko se bo vse posušilo bo ok, vsaj pri meni je bilo tako..

mislim da zateka pri sprednji šipi. bo treba menjat tesnilo. voda pa mi priteže po bokih spredaj.tako da imam tepihe pod nogami cisto mokre...sumim tesnilo

Danes se mi je zgodilo da je kombi zacel zgubljati moč. Ko sem med voznjo
Stisnil skopko je kar ugasnil. Ko sem se ustavil, sem ga normalno vzgal in peljal naprej.
Zgleda kot bi mu zmankalo nafte ( imam pol tanka)! Kar zanimivo le kaj mu je
Prišlo?? :?

Nekaj me firbec matra. Ali mi lahko kdo pove, čemu služijo reže na T4 - torej tista na stopnici in tiste za prednjimi sedeži? A so to samo "okrasne" odprtine ali služijo namenu? A to imajo vsi, ali je od modela in letnika odvisno? Tako se vedno sprašujem, ko slike gledam....

še slika kaj mislim....

1996CaliforniaBeachRearFloo.jpg
1996CaliforniaBeachRearFloo.jpg (57.42 KiB) Pogledano 10620 krat

LP; Boro
Slika

https://sites.google.com/site/t3boro/
Ne, da si nečesa ne upamo zato, ker je težko, ampak je težko zato, ker si ne upamo. (Seneka)

Reža v stopnici je zajem (notranjega)zraka, ki ga ventilator nameščen pod režo za sovozniškim sedežem črpa prek vodnega izmenjevalnika (pečke) nazaj v prostor.

Enaka reža za vozniškim sedežem je namenjena vpihu toplega zraka iz toplozračnega grelca.
Več glav več ve

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost