Re: NAKLADANJE-no limits ! ! !

tipo73 napisal/-a:Tole :
Slika

Aaaaaaa..... OK hvala za razlago in tabelo!
Jaz kot šlosar vem, da je to upor in, da se njegova vrednost označi z ohmi. Od 1. letnika fizike se spomnem tudi, da obstaja nek Ohmov zakon.... Tu pa se moje znanje o uporih zaključi :D :D

Nekoliko pikantna tema, ampak me zanima kje je poanta obiskovat vsa srečanja? :)
Mam občutek, da če grem na eno ali vsa srečanja vidim enako, debate se tudi vrtijo o istih stvareh. Mogoče želja po pripadnosti? Preveč prostega časa? Ljubezen do določene znamke vozil?

Ni bil namen koga užalit, pač zanima me drugi zorni kot :)
Slika

Moje prvo srečanje je bilo avgusta 2002 s hroščem, pa do danes se še nisem naveličal družit s prijatelji na srečanju. Tommy to je težko razložit moraš biti takšen človek, seveda ljubitelj te znamke in avtomobilov. Sem pa res prva leta nabiral ideje in seveda tudi izmenjeval izkušnje.
Expert za VW T3

Predsednik VW T3 Kluba Slovenija
http://www.vwT3klub.com

Komisar za starodobna vozila pri SVAMZ

Član:
Mercedes-Benz Klub Slovenija
VW Klub Dolenjske in Bele krajine
UO Svamz

Bistvo srečanj zame je druženje podobno mislečih , pa če sem iskren več ali manj imamo enak standard . Ceni se inovativnost in trud pa čim bolj star avto imaš bolje je predvsem pa je na prvem mestu družba , ki ti nudi nesebično pomoč če jo potrebuješ .Smo kod ena družina , kjer tudi pride do "razhajanj" vendar tisti , ki jim je to všeč hodimo stalno eni pa malo manj .Poizkusi enkrat pa boš videl (saj te nič ne stane)!! :D :D :D

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost