Re: NAKLADANJE-no limits ! ! !

tale lepotec je pa že ene tri tedne moj.......

Slika

Slika

OK. Da bom čisto pošten. Besedo -moj- bom dal v narekovaje... torej je "moj". Po združitvi dveh oddelkov je uni ta drugi oddelek prispeval tega korenjaka v naš, sedaj skupni vozni park. Torej je to "moj" služben avto. Eden od šestih.

Ni kamper, da ne bo kdo mislil, ko ga pa človek tako gleda pa začne delat domišljija..... :lol:
Slika

https://sites.google.com/site/t3boro/
Ne, da si nečesa ne upamo zato, ker je težko, ampak je težko zato, ker si ne upamo. (Seneka)

Ja, lepa zverina je. Samo za na Lefkado je pa res malo prekratka tenda.

Boro, če bi bil natančen, bi moral v narekovaj napisat "naš".... Saj veš, davkoplačevalski denar.... :? Tablica je pa še tastara, ane. Včasih je bilo na 92.

Anton aus napisal/-a:Sedaj si pa kot kriminalisti, oni uporabljajo takšen avto pa tudi tendo imajo nad vrati.

hmmm.... saj to je eden izmed teh avtov.....

John napisal/-a:Boro, če bi bil natančen, bi moral v narekovaj napisat "naš"....

ja, res je naš če smo natančni... tolko ko je moj, je tud od vsakega tukaj..

LP, Boro
Slika

https://sites.google.com/site/t3boro/
Ne, da si nečesa ne upamo zato, ker je težko, ampak je težko zato, ker si ne upamo. (Seneka)

Boro napisal/-a:
Anton aus napisal/-a:Sedaj si pa kot kriminalisti, oni uporabljajo takšen avto pa tudi tendo imajo nad vrati.

hmmm.... saj to je eden izmed teh avtov.....

John napisal/-a:Boro, če bi bil natančen, bi moral v narekovaj napisat "naš"....

ja, res je naš če smo natančni... tolko ko je moj, je tud od vsakega tukaj..

LP, Boro

Ok čej pa tud moj mau, pa predlagam, da se mu da vsaj eno stransko šajbo ;) am, pa malce dalšo tendico :D

Bil sem čez vikend v Lepeni in v kampu je bilo, kot bi imeli VW meet. :)
- tri T4-ke (California, Multivan in moj Transporter)
- tri T5-ke California, od tega dve ganz novi (facelift), ena pa še 4motion za povrhu [smajli, ki se mu cedijo sline]
- dva T5 Transporterja
- Sharan s home-made posteljo zadaj

Drugega kot fauve od kamperjev ni bilo :)

Na sliki vse tri T5 Californije. Skrajno desna (s predprostorom) je iz UK in 4motion, levi dve sta iz DE.

Slika

hm hm - le kaj bo to..............

Ja John pri tvojih sposobnostih pa Tit-ovih tudi, bi tale T1 bil v operativnem stanju takoj....le kaj si ga šel rezat jooj :lol: Bi pa vsaj kak diesel ali pa od subaruja motor noter porinil pa brž na kakšno srečanje...... :D

A veš s kakšnim veseljem bi ob pogledu na T1, Ideja slastne odojke pekel :D

lp

Nč takega. Rezal sem ga, da sem ga dvignil za 75 cm (od roba gor 90), da smo še dvojno posteljo profitirali in stojno višino.

Za nepoznavalce: levi je naš T1 (Vesoljček). Tisti v modri majčki je Titan, tista tasuha je Živa, tisti (vsaj z malo) lasmi, sem pa jaz. Bilo je lepo in nič več ne bo tako.... :cry:
Desno je pa naš prijatelj Danilo in Renault Estefette. No ja, Danilo je verjetno slikal, desno je njegov kuža Bimbo, za mizo pa Urša.
Priponke
VW T1 Ulovka.jpg

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost