Daša napisal/-a:Mal heca! :D
Seveda dobiš.. tut na Brač. Nalepke so kot že rečeno narejene, zdej je v teku samo še zbiranje podatkov "nagrajencev"...

Kako pa ste drgač na Braču kj? Kj poletne gužve?

Ti bom jes dal... mal heca :D

Brač pa... hmm kako naj ti najbolje opišem.... Lagano sportski ;)
Tukaj v Sutivanu kakšne pretirane gužve ni, tako da ja prav lušno.

lp.
Jaka
lp.
Jaka

www.vankaregule.com

Tomaz napisal/-a:Nihče se ni pritožil, tako da sklepam, da so nalepke prišle na prave naslove :)

Tomaž, oprosti.... Najlepša hvala za nalepke. Častnega mesta pa še niso našle, ker bo avtek šel najprej k ličarju.

LP, R. :wink:

Ja ,bravo tipo73 , pa še kakšna nalepka bi se lahko našla,full dobra [smilie=pdt_aliboronz_15.gif] zgleda . Kar se pa zime tiče ,sem si kar webasto omislu, pa še zunanja izolacija okrog pop-topa, pol bom pa vidu :idea: :?: :!:

Fantje, mislim da bo spomladi veliko bolj živo. Polovica tistih prvih 20 je povsem poletno naravnanih in zdaj že spijo zimsko spanje, druga polovica je pa itak bolj lenih ;) Važno je, da se počasi nabirajo tisti pravi uporabniki, ki imajo tudi kaj povedat in vprašat in da se razvijajo konkretne debate. Konec koncev je forum star šele pol leta...

Nekaj nalepk je tudi še, tako da jih Miki in Tipo seveda lahko dobita [smilie=pdt_aliboronz_31.gif]

Miki, Irena iz Siprasa te je zelo pohvalila!

lpt
http://www.fajn.si
http://www.climbinbaska.com

Tomaz napisal/-a:...polovica tistih prvih 20 je povsem poletno naravnanih in zdaj že spijo zimsko spanje, druga polovica je pa itak bolj lenih ;)

Jap, prav maš. :lol:

Miki, Irena iz Siprasa te je zelo pohvalila!

lpt[/quote]

O madonca kako majhen je ta svet . A sta kej u žlahti vidva ? V bistvu sem čakal kakšno primerno priliko , da pohvalim Ireno , Štefana in ostale fante , ki so mi bili v fazi projekta in izdelave same ,resnično v izdatno pomoč [smilie=pdt_aliboronz_25.gif] . Sploh pa Irena ,ki me je konstantno prenašala po telefonih in mejlih z mojim sitnarjenjem :mrgreen:
Resnično upam, da se bo ta forum razvil v kaj bolj konkretnega, v končni fazi pa še dobro , da ste ga sploh na noge postavli :D . Nalepke se pa ne bom branil. Kako se zmenva Tomaž ?

Ne vem če si kje med nakladanji s tipo73 zasledil, da sem bolj tebi namenil dejstvo , da se je nekdo na caravan forumu pritožil , da nisi dal nobenega linka na njihov forum. Predvidevam , da se marsikatera zgubljena duša tam zgublja in bi lahko bila tukaj in seveda tudi obratno. 8) Sej ni nič narobe če malo sodelujemo :D

Lep pozdrav!

A jaz siromak na 49. mestu prijave pa ne morem dobit nalepke..... :( .nas bo ostalih od 20+ naredilo splošno stavko.....
Šalo na stran, kakšne so možnosti za nalepko.............se priporočam seveda.

Prosim za odgovor.Hvala

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost