mondxxi napisal/-a:Imam vprašanje: Ali se izbrana postaja izgublja med vožnjo tako, da se sliši šum (tišina), ali se sliši prasket oziroma vmešavanje drugih postaj..?
Ja, dejansko se postaja izgublja med vožnjo tako, da se sliši šum (tišina).... Je pa res, da sem tudi že opazil, ko recimo konkretno poslušam radio Istra (hrvati) je odvisno od vremena. Če je oblačno al pa še boljše če je dež, celo pot do službe lepo lovi. Ko oblakov ni, signala v točno določenem ovinku zmanjka in v drugem določenem odseku spet pride.... Verjetno se signal kaj od oblakov odbija al kaj... Dejansko je teren slabo pokrit s signalom. Verjetno bi dost rešil z boljšim radiem. Ko se vozimo s Touranom al pa z starejšim mercedesom C od sodelavcev, ki imata original radio, lovi ko norc. Potem moj in sodelavke radio, ki sta nekje iz podbnega ranga, je tako - tako, na službeni škodi in kombiju je pa še slabše.... Aha... samo iz te naše zahojene luknje se odpeljem v svet in vse dela kot je treba. Postaj ko smeti, ki lepo delajo.....
Kakorkoli. Brez problema lahko mi debatiramo, že zato, da se kaj dogaja in se kaj naučimo. Od dveh, katerih mnenje resnično cenim, sem dobil to, kar sem vprašal. Tele igračke bom pozabil, bom pa pregledal malo kontakte okoli antene in radia. Pa če bo boljše je vredu, če ne pa tudi...
LP; Boro