Sem razmišljal kam vtakniti temo a ker je Westfalia pred stečajem ali pa se bo našel kakšen kupec, sem temo vtaknil na sejmišče.
Ve kdo kaj več?
Včerajšni članek
Google prevod v SLO
Re: Westfalia pred stečajem
me ne čudi...vw je zavohal biznis in že sam predeluje nove t5-ke...pa še ugodne cene niso ravno vrlina westfalie...
Ni ravno tako . Westfalio je pred leti pokupila skupina Daimler-benz in zato so prekinili sodelovanje z VW in delali z mercedesi . Sem pa pred nekaj dnevi izvedel pri Amerikanih, da so vodilni možje Westfalije ponovno odkupili iz skupine DB.
Je pa res, da so pred desetletji izdelovali precej dostopne camperje, danes pa so nekateri že butični izdelki v vrednosti ene garsonjere.
Dolgoletni pohlep bo v teh časih marsikoga streznil . . .
Je pa res, da so pred desetletji izdelovali precej dostopne camperje, danes pa so nekateri že butični izdelki v vrednosti ene garsonjere.
Dolgoletni pohlep bo v teh časih marsikoga streznil . . .
Največja napaka je bila to da so se razšli z VW saj je po svoje westfalia postala legenda tudi po zaslugi teh vozil. Po drugi strani je pa res to kar pravi Miki, da jih bo pokopal tudi pohlep. Po mojem mnenju se malo petičnežev odloča za nakup predelanega kombija ostalim žal niso dostopni. In tako bo najuspešnejši predelovalec kombijev šel rakom žvižgat namesto, da bi ob razumnih cenah posli še vedno cveteli.
Počasi se daleč pride!
Tukaj lahko tudi preberete o Westfalijnjih planih za ponoven naskok v ZDA, ki se je izjalovil zaradi trenutne situacije .
Westfalija pa je tudi razprodala svoj muzej . . .
Westfalija pa je tudi razprodala svoj muzej . . .