Moži, pomagajte....
Saj vem, da na ta forum to ne paše najbolj a vseeno. Počasi obupujem, ker pa vem da ste tukaj taki, ki poznate koga, ki pozna drugega...
Na moji Škodi me heca en senzor airbaga. Senzor, ki je v pragu zadaj. Pač, v ovinku se mi prižge lučka za airbag, kadar malo bolj na hard pripeljem v ovinek. Z vsemi odklapljanji, menjavanji po avto ni nobenega dvoma več, kateri senzor je odpovedal poslušnost.... Je pa hec, ker ga ne dobim. No, novega že na pooblaščencu, samo mi je 170+ vseno malo veliko. Spletni oglasniki pri nas jih nimajo, na FB v oglasih se na moj poziv da kupujem tak senzor nihče ne javi, da ga ima, kitajska kopija je sicer neka alternativa, ampak.. ne vem če bi zaupal kitajcu, pa še zaradi korone zdaj vse stoji. Na e-bayu sem našel rabljene v baltskih državah, kjer sem se pa že naflikal in ne vem če bi tam naročal.
A ima kdo koga, ki pozna koga ki...... bi mi lahko nabavil senzor za airbag. kataloška je 1K0909606D (kar iz glave sem jo napisal sedaj).... So pa taki senzorji v Golf5, Passat istega letnika, Audi A4 in A6, predvidevam da tudi v drugih iz VAG grupe. Je pa to senzor za bočni trk in je praviloma zadaj v pragu ali pa tam kje blizu...
Slika tega zlodeja:
LP; Boro
Presneti senzor...

https://sites.google.com/site/t3boro/
Ne, da si nečesa ne upamo zato, ker je težko, ampak je težko zato, ker si ne upamo. (Seneka)